Realme Book ile ne zaman tanışacağız

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2021 Çarşamba 8:00 am - Güncelleme: 10 Ağustos 2021 Salı 3:59 pm

Akıllı telefon pazarındaki yükselen isimlerden biri olan Realme ürün yelpazesini hızla genişletiyor. Çinli üretici geçtiğimiz günlerde yeni bir dizüstü PC üzerinde çalıştığını zaten müjdelemişti. Şimdi ise bu PC’nin tanıtım tarihi ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarının zinde ismi Realme ilk dizüstü PC modelini önümüzdeki Çarşamba tanıtacak. 18 Ağustos’ta gerçekleşecek olan online etkinlikte Realme Book modeli tanıtılmış olacak.

Peki Realme Book genel itibariyle kullanıcılara neler sunacak?

realme book

Hemen baştan belirtelim. Realme Book tasarımından anlaşıldığı kadarıyla performansı ön plana alan bir PC modeli değil. Daha çok PC’yi iş için kullananlara uygun olarak tasarlanan bu PC tasarımıyla Apple logosu taşıyan MacBook Air’i anımsatıyor.

Şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre Realme Book 2K çözünürlüğünde bir ekranla gelecek. 3:2’lik ekran en boy oranına sahip olan PC’de 11. nesil i5 işlemcilerin kullanılması bekleniyor. Farklı renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak olan Realme Book’un ilk olarak Çin’de satışa sunulması planlanmış durumda. Bir sonraki adres de muhtemelen Hindistan olacaktır. Bu PC’nin ülkemize gelip gelmeyeceğini ise zaman gösterecek. Fakat genel kanı Realme’nin kademeli de olsa farklı ürünlerini diğer pazarlarda satışa sunmak istediği yönünde.

Honor MagicBook X 15 Türkiye fiyatı açıklandı