Razer Chroma Light Strip Set : Artık mekanı da aydınlatabileceksiniz

Yayın tarihi: 9 Kasım 2021 Salı 10:00 am - Güncelleme: 8 Kasım 2021 Pazartesi 6:07 pm

RGB aydınlatma sistemleri, son yıllarda PC kasalarından klavyelere, mouse’lardan RAM’lere kadar hemen her noktada karşımıza çıkmaya başladı. Oyunculara yönelik hazırladığı ürünlerle adından söz ettiren Razer, RGB aydınlatma tarafına yeni bir eklenti daha yapmayı uygun gördü ve bu sefer de Razer Chroma Light Strip Set’i satışa sundu.

Evet, artık oyuncular, bu seti alarak oyun oynadıkları mekânda, ekstradan aydınlatma sistemi kurabilecek. Bir nevi yeni bir atmosfer oluşturulabilecek.

Razer Chroma Light Strip Set, ayarlanabilir 3 adet RGB şeritten (Boyutlar 1x 100 cm, 2x 50 cm), alıcıdan ve güç adaptöründen oluşuyor. Tabii kutuda montaj başlıkları ve çift taraflı bantlar da var.

Diyelim ki bir oyuncu masanız var. Ayarlanabilir RGB şeritleri masanızın kenarlarına istediğiniz gibi konumlandırabilirsiniz. Ya da isterseniz monitörünüzün arkasına konumlandırabilir, isterseniz duvara bile sabitleyebilirsiniz. Siz nasıl isterseniz.

Razer Chroma Light Strip Set

Öncelikle şeritleri konumlandırıyor, sonrasında da güç adaptörünü fişe takıyorsunuz. Sonrasında da alıcıyı devreye almalısınız. Burada iki seçeneğiniz var. 2.4Ghz kablosuz bağlantıyı tercih edebilirsiniz, ki kablosuz alıcının kutudan çıktığını belirtelim. İsterseniz de Bluetooth aracılığıyla bağlantı kurabilirsiniz.

Port başına 120 ledden oluşan sistem, özelleştirilebilir bir yapıya sahip. Yazılım aracılığıyla renklerde ve akışta, daha doğrusu renk geçiş efektlerinde düzenlemeler yapabilirsiniz.

İsterseniz Android ve iOS işletim sistemli akıllı telefonunuza Razer Chroma RGB uygulamasını kurabilir ve Bluetooth üzerinden özelleştirmeler gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz de PC’nizdeki Razer Synapse 3 yazılımıyla hareket edebilirsiniz, zira buna da destek veriliyor.

Kurulumu ve ayarlamaları tamamladıktan sonra, şeritlerin bağlı olduğu ve 3 tuştan oluşan kontrol paneli aracılığıyla da aydınlatma seçenekleri arasında hızlıca geçişler yapabilirsiniz.

Stranger Things 4. sezon teaserı yayınlandı