Razer Blade serisi 2022’ye uygun hale getirildi

Yayın tarihi: 6 Ocak 2022 Perşembe 11:00 am - Güncelleme: 5 Ocak 2022 Çarşamba 5:59 pm

Razer, 2022 yılına  Razer Blade 14, Razer Blade 15 ve Razer Blade 17 dahil olmak üzere yeni Razer Blade oyun dizüstü bilgisayar modelleriyle başlıyor.

Blade ailesi, RTX 3080 Ti’nin de dahil olduğu NVIDIA GeForce RTX 30 serisi GPU’lar ile donatılması ona önemli bir güç katıyor .

 

NVIDIA GeForce RTX dizüstü bilgisayarlar, ışın izleme için 2. nesil RT çekirdekleri, DLSS ve AI için 3. nesil tensör çekirdekleri ile devrim niteliğindeki Ampere mimarisini temel alır. Yeni GeForce RTX 3080 Ti Dizüstü Bilgisayar GPU’su, amiral gemisi 80 Ti sınıfı GPU’ları ilk kez dizüstü bilgisayarlara getiriyor. Şimdiye kadar bir dizüstü bilgisayarda gönderilen en hızlı 16 GB GDDR6 belleğe sahip olan RTX 3080 Ti, masaüstü TITAN RTX’ten daha yüksek performans sunar. Yeni GeForce RTX 3070 Ti, RTX 2070 SUPER dizüstü bilgisayarlardan %70’e kadar daha hızlı işlem gücüne sahip olup, 1440p çözünürlükte saniyede 100 kare sunabiliyor.

Razer Blade

Ek olarak, CPU Optimizer, Rapid Core Scaling ve Battery Boost 2.0 ile yeni 4. nesil Max-Q Teknolojileri verimliliği, performansı ve pil ömrünü daha da iyileştiriyor.

 

Zarif, Güçlü ve Razer Yeşilli

Razer Blade 14, 15 ve 17, hem AMD hem de Intel’in son teknolojik gelişmelerine sahip.  Öyle ki Blade 14, yeni nesil AMD Ryzen 6000 Serisi işlemcilerle geri dönüyor. Seçilebilecek her konfigürasyon, bir mobil cihazda mümkün olan en güçlü AMD oyunlarından bazılarını sağlayan ultra hızlı Ryzen 9 6900HX işlemci tercih edilebiliyor.

Hem Blade 15 hem de Blade 17, önceki 8 çekirdekli nesle göre yeni 14 çekirdekli 12. nesil Intel Core H-Serisi İşlemcilerle donatıldı. Intel’in 12. nesil işlemcileri, performans çekirdeklerini verimli çekirdeklerle birleştiren ve kullanıcılara sohbet etme, göz atma, akış, düzenleme, kaydetme ve oynatma özgürlüğü sunan performans hibrit mimarisiyle devrim niteliğinde yeni bir tasarım getiriyor. En yeni nesil Intel Core i9 işlemciler, 5.0 GHz’e kadar yüksek hızlı frekanslar sunuyor.

Razer Blade

 

Her Razer Blade, örnek teşkil eden CNC ile işlenmiş alüminyum kasa ve yüksek kaliteli özel bileşenlerle benzersiz bir şekilde hayal edildi ve sonucunda piyasada benzeri olmayan bir oyun dizüstü bilgisayarı oldu. Oyuncuların sağlığı düşünülerek tasarlanan yeni Blade’ler, biraz daha büyük tuşlarla yenilenmiş bir klavye tasarımına sahip olup, yazma deneyimini her zamankinden daha ergonomik hale getirir. Gözden geçirilmiş tasarım ayrıca lazer kesimli hoparlörler, daha ince bir profile sahip zarif bir menteşe tasarımı ve uygun soğutma hava yolları oluşturmak için iyi tasarlanmış lastik ayaklarla ek havalandırma içerir.

Apple’dan yeni bir rekor daha geldi!