Rasim Öztekin’den Tuncel Kurtiz’e: Benim kalbim elektrikçi dükkanı gibi dursa bile çalışır

Yayın tarihi: 9 Mart 2021 Salı 3:54 pm - Güncelleme: 9 Mart 2021 Salı 4:24 pm

Hayata veda eden Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden Rasim Öztekin‘in Tuncel Kurtiz ile birlikte çektiği bir videoda, “Benim kalbim elektrikçi dükkanı gibi dursa bile çalışır” dediği duyuluyor. Öztekin ayrıca Kaz Dağları ile ilgili de, “5 tane amca gelir buraya onlar rant sağlayacak diye bu zeytinlikler bu körfez hepsi gider Türkiye’de hep böyle olmadı mı?” yorumunu yapmış.

 

Rasim Öztekin’in hayatını kaybetmesinin ardındn sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde Tuncel Kurtiz ile birlikte Kaz Dağları hakkında konuşan Öztekin’in “5 tane arsa kapatır onlar rant sağlayacak diye bu zeytinlikler bu körfez hepsi gider. 5 Tane adam para kazanacak diye. Türkiye’de hep böyle olmadı mı?” yorumu dikkat çekti. Kurtiz videoda Öztekin’e “olmasın abi ya olmasın. bir şey yapılmalı benim umudum var umudunu yitirme” dediği duyuluyor.

Rasim Öztekin’in kalp krizi geçirmeden hemen önce attığı mesaj ortaya çıktı

 

Öztekin, Kurtiz ile birlikte yer aldığı bir videoda ise “Biliyorsun benim kalbimde pil var. Elektrikçi dükkanı gibi kablolar var aletler var beni ayakta tutmak için çalışıyorlar. Benim en kötü yanım ne biliyor musun? Elektrik kesilince siz duruyorsunuz ben yine çalışıyorum” demesi dikkat çekti.

Münir Özkul ve Erol Günaydın arasındaki Rasim Öztekin anısı gün yüzüne çıktı