Rapçi Uzi’nin konserine narkotik baskını

Yayın tarihi: 11 Ocak 2022 Salı 12:25 pm - Güncelleme: 11 Ocak 2022 Salı 12:25 pm

Rap şarkıcısı Uzi’nin Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlediği konseri narkotik ekipleri bastı. Konseri dinlemeye gelen bir kişinin “uyuşturucuya özendiriyor” ihbarı üzerine konsere giden ekipler, Uzi’nin bilgisine başvurdu.

Rap şarkıcısı Uzi lakaplı Utku Cihan Yalçınkaya, bir süredir şarkıcı Aleyna Tilki ile yaşadığı aşk ile kendisinden söz ettiriyordu. Uzi bu sefer de konserinde yaşadığı olay ile gündeme geldi. Uzi geçtiğimiz pazar gecesi Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. Uzi’nin konserini sevgilisi Aleyna Tilki de en ön sıradan izledi.  Uzi, konserde sahneyi Heijan&Muti ile paylaştı.

UYUŞTURUCU İDDİALARI

Konser sırasında iddiaya göre şarkıcı seyircilere dönerek, “Biz marihuana’mızı sardık, siz de sardınız mı? Bizimki bize yetecek kadar” dedi. Uyuşturucu maddeden bahsettiği iddia edilen şarkıcıyı dinlemeye gelen bir hayranı polisi arayarak, şarkıcının uyuşturucu maddeye özendirdiği yönünde ihbarda bulundu.

NARKOTİK KONSERE GİTTİ

İhbarın ardından İstanbul Narkotik Şube ile Kadıköy İlçe Emniyet müdürlüklerine bağlı ekipler, konser alanına gitti. Konserin bitmesini bekleyen ekipler, konser sonrası kulisine giden Uzi’nin bilgisine başvurdu.

Ekiplerin şarkıcıya herhangi bir adli işlem yapmadığı öğrenildi. Şarkıcı Uzi ise sosyal medya hesabından konser anlarına ait fotoğrafları paylaşarak “Çıkan saçma sapan magazin haberlerine aldırış etmeyin, karalama çalışmaları” açıklamasında bulundu.

Cemal Enginyurt: Melih Gökçek’i derhal tutuklayın