Ranta izin vermeyen Nevşehir’in CHP’li Hacıbektaş Belediye Başkanı’na saldırı!

Yayın tarihi: 22 Haziran 2021 Salı 1:34 pm - Güncelleme: 23 Haziran 2021 Çarşamba 2:07 am

Nevşehir’in CHP’li Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, berberde tıraş olduğu sırada 2 kişinin saldırısına uğradı. Saldırıdan yara almadan kurtulan Altıok, ranta izin vermediği için saldırıya uğradığını söyledi. CHP Hacıbektaş İlçe Başkanı Orçin Danacı TELE1’e yaptığı açıklamada saldırıyı düzenleyenlerin başkanı daha önce de tehdit ettiklerini belirtti.

 

CHP’li Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, ilçede bir berber salonunda tıraş olduğu esnada  2 kişinin saldırısına uğradı. Saldırı sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan Altıok, “Değerli dostlarım, bugün maalesef berberde tıraş olurken 2 kişi tarafından saldırıya uğradım. Küfür, tehdit ve hakaret edilerek darp edilmeye çalışıldım. Buradan tüm Hacıbektaş gönül dostlarına sözümdür ki, Hacıbektaş’ımızın menfaati için, hak ettiği yere gelmesi için 7 gün 24 saat çalışmaya, belediyenin bir kuruşunu rantçılara yedirmemeye söz veriyorum ve yanımda olduğunuzu biliyorum” sözlerini paylaştı.

CHP Hacıbektaş İlçe Başkanı Orçin Danacı TELE1’e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Hacıbektaş ilçemizde lokantası olan iki kardeş başkanımızın tıraş olmak için gittiği berberde başkanımıza saldırıda bulundular. Lokantanın önünde olan kaçak yapı şikayet üzerine belediye tarafından kaldırılmasının ardından aralarında bir sürtüşme oldu. Berberde görünce saldırıda bulundular. Darp olayı yok ama ağız dalaşı olmuş. Lokantanın önündeki kaçak yapı kaldırılırken de olaylar yaşandı.”

“BAŞKANI SOSYAL MEDYADAN DA TEHDİT ETTİLER”

Saldırıyı düzenleyenlerin Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’u daha önce hem sosyal medyadan hem de telefonla arayarak tehdit ve küfür ettiklerini belirten Danacı, “Bu kaçak yapı kaldırıldıktan sonra sosyal medya üzerinden aleni tehdit yaptılar. ‘İstediğiniz her yere gelirim istediğin her yerde görüşürüz kameralı kamerasız bunun altında kalmam’ diyerek tehdit ettiler, küfür ettiler. Bu deli cesaretini nereden buluyorlar bilmiyorum. Burası muz cumhuriyeti değil cezasını çekecekler” diye konuştu.