Rahat giyimde T-Shirt kombinleme şık görünme rehberi

Yayın tarihi: 11 Mart 2021 Perşembe 5:56 pm - Güncelleme: 11 Mart 2021 Perşembe 5:56 pm

Günümüzde moda, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Zaman içerisinde öne çıkan tarzların popülaritesiyle beraber aynı hızla giyim tarzında da değişikliklere geçilmiştir.

Kişilerin, duygularını ve enerjilerini ifade etmek için aracı olarak kullanılan kıyafetler, günlük hayatımızdan tutun nerede çalıştığımıza kadar etkin olmaya başlamıştır. İnsanların tarzlarına göre fikir sahibi olduğumuz şu dönemde uyumlu bir kombinin nasıl yapılacağını bilmek bu ölçüde önemini arttırmıştır. Tüm bunlara ek olarak Gotham gibi farklı seçenekler sunan alışveriş sitesi ile beklediğinizden çok daha fazlasına sahip olabileceğinizden emin olabilirsiniz. 

Şık Görünme Rehberi

Günlük hayatımızın vazgeçilmez tarzlarından olan spor giyim, resmi görünümün ardından sıyrılıp, kendimizi daha rahat yansıtabildiğimiz tarzlar arasındadır.  Spor giyim denildiğinde sadece spor yapmak için tasarlanmış kıyafetleri ifade etmesinin yanı sıra şık bir görüntüye sahip olmak için kullanıldığı anlamına gelir. 

Spor giyim, günümüzde aktif bir yaşam tarzına öncülük edenlerin arasında moda trendleri haline gelmiştir. Rahat giyimin en sevilen parçalardan biri olan t-shirt ile kombinler yaparak hem şık hem de içinde kendimizi daha rahat hissedebiliyoruz. Bu nedenle doğru parçalarla, renk kombinasyonlarını uyumlu hale getirerek, mükemmel bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

T-shirt İle Kombin Nasıl Yapılır?

Her tarza ve zevke hitap eden parçalardan biri olan t-shirt modelleri, kombinlerin vazgeçilmez parçası haline gelmiştir. Günümüzde trend haline gelen rahat giyim tarzı avangart tarzdan tutun sofistike tarzlara kadar hitap etmeyi başarmıştır. Tarzınıza yeni bir hava katmak ve ne giyeceğim sorununu ortadan kaldırmak için t-shirt modellerini hangi parçalarla nasıl kombin yapmanız gerektiğini bilmek oldukça önemlidir. Kombin önerileri ve sezonun en trend parçaları ile kadın giyiminin vazgeçilmez adresi olmaya devam eden Gotham ile şıklığın zirvesine ulaşacaksınız. 

T-shirt ve Pantolon Kombinleri

Son derece rahat bir yapıya sahip olan pantolon modelleri, şık bir görüntüye sahip olmak isteyenlerin vazgeçilmez parçalarından biridir. Her tarza ve zevke hitap edebilen pantolon modelleri arasında, sportif görünmek isteyenler için yüksek bel jean pantolon modellerinden tutun resmi görünüm dendiğinde akla ilk gelen kumaş pantolonlara kadar birçok seçenekler bulunmaktadır.

Kot pantolonların üstüne baskılı bir düz oversize t-shirt kombini yaparak her türlü ortama ayak sağlayabilirsiniz. Bu kombin çoğu kadının dolabında olan kurtarıcı parçalardan biridir. Giyecek bir şey bulamadıysanız düz beyaz bir t-shirt ve yırtık kot pantolon ikilisini kombinleyerek  şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

T-shirt ve Etek Kombinleri

İyi bir zevke sahip olan her kadınında bildiği gibi,  kıyafeti nasıl taşıdığınız kadar hangi parçalarla kombin yaptığınızda aynı doğrultuda önem taşır. Günümüzde kadınlar tarafından sıkça tercih edilen etek modellerini uygun parçalarla kombinleyerek estetik bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Stiliniz her ne olursa olsun sizi yansıtan bir etek modelinin olduğunu unutmayın. Her kadının dolabında mutlaka olması gereken siyah kalem etek modellerini, salaş bir t-shirt üstüne ceketle kombinleyerek tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. 

T-shirt- Eşofman Kombini

Günlük yaşantımızın vazgeçilmez parçaları arasında birinci sırada yer alan eşofman modelleri, adeta rahatlığın ve şıklığın aracısıdır. Spor yaparken, arkadaşlarımızla bir yere oturmaya giderken ya da evde otururken bile giyilebilen eşofmanlar, moda akımının öncüleri olan Rihanna, Gigi Hadid, Lady Gaga gibi isimlerinde kullandığı parçalar arasındadır. 

Eşofman altı modellerini,  baskılı t-shirtlerle ya da kısa t-shirt modelleriyle kombinleyebilirsiniz. Bu kombini yaptığınızda içinde kendinizi son derece rahat hissederek tarzınıza gotik bir hava katabilirsiniz.  Buna ek olarak yeni sezonun en trend kot ceketlerini de kullanarak salaş bir görüntü elde edebilirsiniz. 

Kombin Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Şık görünmenin en büyük püf noktalarından biri de seçtiğiniz parçaların birbiriyle uyum içerisinde olması ve dışarıdan bakıldığında göz yormaması gerekir. Maskülen bir tarza sahip kişiler için baskılı ve püsküllü t-shirt modellerini tercih ederek makyaja ağırlık verip diğer parçaları sade tutulmasını tavsiye ediyoruz. Böylelikle ilgiyi bir noktada toplayarak göz yormamış olacaksınız.

 Kombin yaparken en çok düşülen hatalardan bir tanesi de kombinlerde birden fazla star parçası kullanmaktır. Bu hem kombininizin uyumunu bozar hem de kötü görünmenize yol açar. Bu nedenle yapacağınız her kombinde birden fazla star parçası kullanmamaya özen göstermelisiniz. Kombin yaparken stilinizi bozmayacak birbirinden farklı parçaları Gotham ile bir araya getirebilirsiniz. 

Kot jeanlerle ve ceketlerle yapılan kombinler,  spor şık görünmek isteyenlerin en klasik tercihleri arasındadır. Mom Jean, boyfriend, yüksek bel veya dar paça gibi farklı renkteki ve kesimdeki kot pantolonları kendi zevkinize göre harmanlayarak güzel bir kombin ortaya çıkartabilirsiniz. Bu kombini yaparken dikkat etmeniz gereken nokta ceket ve kotun,  kesim ve renk açısından uyumlu olmasıdır. Örneğin boyfriend bir kot tercihleriniz arasında olacaksa, ayakkabı tercihi de spor ayakkabıdan yana olmalıdır. Yapacağınız kombin hangi tarza olursa olsun özenle seçilmeli, proporsiyonunuza uygun olmalıdır.

Şıklığınızı hangi parçalarla yansıtmak istediğinize karar verdiğinizde kombin yapmanız gerekir. Örneğin şık bir görüntüye sahip olmak istediğinizde kalem eteğin üzerine ceket tercih ederek tarzınıza bambaşka bir hava katabilirsiniz. Bunun yanı sıra ceketin içine giyilen beyaz tişört ve üzerine takılan farklı boylardaki takıları beyaz veya renkli bir sneakers ile tamamlayabilirsiniz. Kıyafet seçiminde bahsettiğim noktalara dikkat ederek tarzınızı konuşturabilirsiniz.