quid Game yarışmasının yayın tarihi açıklandı

Yayın tarihi: 17 Ekim 2023 Salı 9:00 am - Güncelleme: 15 Ekim 2023 Pazar 5:10 pm

Netflix tarafından hazırlanan Squid Game yarışmasının yayın tarihi açıklandı. Yarışmada dünyanın dört bir yanından 456 oyuncu 4.56 milyon dolar için yarışıyor.

Netflix’in Güney Kore yapımı dizisi Squid Game, tüm dünyada milyonlarca izleyiciye ulaşarak adeta global bir fenomene dönüştü. Sevilen dizi, Netflix’in bugüne kadar en çok izlenen dizisi olurken, lisanslı ürünleri uzun süre yok sattı. Ayrıca lisansız ürünleri de her yerde karşımıza çıkar oldu. Dizinin gördüğü bu yoğun ilginin ardından Squid Game’i yeni bir franchise’a çevirmek için harekete geçiren Netflix, bu yolda sürpriz bir hamle yaptı ve diziden esinlenen bir yarışma programı hazırladı.

Duyurulduğu günden beri merakla beklenen Squid Game yarışması, çok yakında izleyici ile buluşacak. Squid Game: The Challenge adını taşıyan bu yarışma programı için tanıtım çalışmalarına hız veren Netflix, yarışmanın yayın tarihini resmen açıkladı.

İlginizi çekebilir: Netflix ‘Squid Game’ realite yarışması programı bu Kasım’da başlıyor

Hatırlarsanız daha önce yapılan açıklamada Squid Game yarışmasının kasım ayında yayınlanacağı açıklanmış, ancak net bir tarih verilmemişti. O tarih bugün belli oldu. Squid Game yarışmasının 22 Kasım’da ekranlara geleceği açıklandı.

Squid Game: The Challenge’a dünyanın dört bir yanından 456 yarışmacı katıldı. Dizide olduğu gibi birbirinden farklı karakterleri bir araya getiren yarışma programını kazanan kişi, 4.56 milyon dolarlık para ödülünün sahibi olacak. Dizide olduğu gibi burada da ödülü sadece bir kişi alabilecek. Bu yüzden yarışma son bir kazanan kalana kadar devam edecek.

 

OnePlus 12, 24 GB RAM iddiasıyla heyecanlandırdı