Quadro ProWatch Hybrid : Analog ve Dijital saat bir arada!

Yayın tarihi: 21 Kasım 2019 Perşembe 10:45 am - Güncelleme: 21 Kasım 2019 Perşembe 10:46 am

Quadro ProWatch Hybrid, hem bir akıllı saat hem de bir analog saatten meydana geliyor. Kısacası, hibrit bir çözüm.

Piyasada pek çok akıllı saat var. Tabii hepsinin tasarım detayları ve teknik özellikleri farklı ve ihtiyaca göre hareket etmek en mantıklısı. Bu videomuzda bahsettiğimiz saat ise, aslında iki saatin birleşiminden oluşuyor diyebiliriz. Quadro ProWatch Hybrid, hem bir akıllı saat hem de bir analog saatten meydana geliyor. Kısacası, hibrit bir çözüm.

Ürünün metal bir gövdesi ve silikon kayışları var. Kayışları rahatlıkla çıkarabiliyor ve farklı kayışlar da kullanabiliyorsunuz. 120 gram ağırlıktaki saat, bilekte gerçekten güçlü bir his uyandırıyor. Kalıplı yapısı sebebiyle de gösterişli ürünlerden hoşlananlar için iyi bir tercih.

Saatte darbe ve çizilmelere karşı Gorilla Glass kullanılmış. Ayrıca IP68 sertifikasına sahip. Yani suya ve toza karşı oldukça dayanıklı bir ürün.

Başta da dediğimiz gibi, hem akıllı saat hem de analog saat bir arada yer alıyor ve ikisi de ayrı mekanizmalar olarak işliyor. Yani akıllı saatinizin şarjı bitse bile analog saat ile yola devam edebiliyorsunuz. Bu arada, şarj tarafında ürünün hayli iddialı olduğunu da belirtelim. Tek şarj ile akıllı saati 12 gün boyunca kullanabilirsiniz.

Quadro ProWatch Hybrid Akıllı Saat inceleme

Ürünün ekranı dokunmatik değil. Saat çerçevesinin sağ yan tarafında fiziksel tuşlar var ve bunlarla yönetimi gerçekleştiriyoruz. Tansiyon ölçebilir, kalp ritminizi takip edebilir, aktivitelerinizi kaydedebilir ve spor faaliyetleriniz hakkında veriler tutabilirsiniz. Ürünün Android ve iOS telefonlar için ücretsiz uygulaması da bulunuyor. Bir profil dosyası oluşturarak takibe başlayabilirsiniz. Lakin Android tarafındaki uygulamada, özellikle de cihazların eşleşmesinde bazen sorunlar olabiliyor.

Bu arada, videomuzda bir de kıyaslama gerçekleştirdik. Hem akıllı saat ile tansiyon ölçümü gerçekleştirdik, hem de iyi bir tansiyon cihazıyla ölçüm gerçekleştirerek sonuçları karşılaştırdık. Sonuçları merak ediyorsanız videomuza göz atmanızda yarar var.

iPhone 11 Pro ile çekilen ultra geniş açı fotoğraflar