Putin’in kızının kaybolduğu iddia edildi!

Yayın tarihi: 22 Aralık 2021 Çarşamba 6:14 pm - Güncelleme: 22 Aralık 2021 Çarşamba 6:14 pm

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kızı olduğu iddia edilen Luiza Krivonogikh’in kaybolduğu öne sürüldü.

Vladimir Putin’in 2000’lerin başında birlikte olduğu Svetlana Krivonogikh’ten olan kızı Luiza Krivonogikh’in kaybolduğu iddia edildi. Sözcü’nün The Sun gazetesinden yaptığı aktarıma göre, daha önce sosyal medyada açıklamalar yapan Luiza Krivonogikh’in yaklaşık 2 aydır hiçbir paylaşım yapmaması dikkat çekti. Genç kızın, annesinin 3,1 milyon sterlinlik Monte Carlo çatı katı hakkında yaptığı açıklamaların ardından ‘ortadan kaybolduğu’ öne sürüldü.

FOTOĞRAF YAYINLAMIŞTI

18 yaşındaki Luiza, Pandora Belgeleri’nde Putin ile bağlantılı ortaya çıkan 3,1 milyon sterlin değerindeki ve Monte Carlo’da yer alan çatı katından fotoğraf yayınlamış, bu durumun ise Putin’i kızdırdığı öne sürülmüştü. Ekim ayında 1.9 milyon hassas belgenin sızdırıldığı Pandora Belgeleri, multimilyoner Svetlana’nın Luiza’nın doğumundan sadece haftalar sonra Monte Carlo çatı katına taşındığını ortaya çıkarmıştı.

Instagram’da düzenli paylaşımların yapan genç kızın bir anda yok olması üzerine çeşitli iddialar ortaya atıldı. Kremlin bağlantısı bulunan yetkililer, babası yolsuzluktan milyarlarca dolar harcadığı iddiasıyla savaşırken kızının da ‘nihayet’ susturulduğuna inanıyor.

‘Bağımsızlık verilmeli’ diyen yönetmeni Putin şov yapmakla suçladı Çeçen lider hemen açıklama yaptı