Pusholder Kurucusu Sercan Kılıç: Hedefimiz daha ilerisi

Yayın tarihi: 28 Haziran 2021 Pazartesi 6:30 pm - Güncelleme: 28 Haziran 2021 Pazartesi 6:30 pm

Sercan Kılıç, İstanbul Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Türkiye ve dünyada yaşanan gündemleri okuyuculara tarafsız ve güvenli bir şekilde Pusholder sosyal medya hesapları ve dijital platformlar aracılığıyla ulaştırmaktadır.

Türkiye’de yaşanan son dakika haberleri 7/24 olarak sizlere sunmaktayız. Yaşanan son dakika gelişmeleri tarafsız ve güvenli bir şekilde sizlere ulaştırabilmek için ekibimiz büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Yeni gündemi öğrenebilmek için Pusholder dijital haber yayıncılığına güvenebilirsiniz. Sansürsüz olarak yayınladığımız haberler sayesinde Türkiye’de neler oluyor güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Yayın yönetmeninden editöre kadar herkes kurumsal bir kimlik üzerinden çalışmakta olup 7/24 güvenli bir şekilde haber yayınlamaya çalışmaktadır. Sansürsüz haber yayıncılığı, Tarafsız ve doğru haber kaynağı, Doğru ve ulaşılabilir bilgi kaynağı, 7/24 kesintisiz haber kaynağı, Türkiye’nin ve dünyanın en geniş haber kaynağı platformu olarak Pusholder, okuyucularına ve takipçilerine doğru bilgi sunmayı hedeflemektedir.

Türkiye gündeminde yaşanan bütün gelişmeleri 7/24 boyunca Pusholder sosyal medya hesapları aracılığıyla veya uygulamasıyla öğrenebilirsiniz. Yeni nesil habercilik anlayışı içerisinde Türkiye’de yaşanan son gelişmeleri sizlere tarafsız ve güvenli bir şekilde ulaştırmaya özen göstermekteyiz.

Pusholder hukuki yasal haklara sahip olarak Türkiye’de yaşanan tüm gelişmeleri sizlere 7/24 aktarmaktadır. Ekonomi gelişmelerinden cumhurbaşkanlığı tarafından alınan en yeni kararlara kadar birçok geniş alanda haberleri sunmaktayız. Pusholder gelişmiş haber kaynaklarını kullanarak sizlere bilgi kutusu aracılığı sayesinde tarafsız ve güvenilir bilgileri ulaştırmaktadır.

Pusholder, Türkiye’de yaşanan güncel haberleri sizlere kısa süre içerisinde sosyal medya ve web sitesi üzerinden aktarmaktadır. Alanında uzman editörlerinden yayın yönetmenlerine kadar birçok kişi sizlere güncel haberleri ulaştırabilmek için büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Pusholder haber kaynağına üye olmadan sadece sosyal medya hesapları aracılığıyla veya web sitesi aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Pusholder hesaplarını takip ederek Türkiye’de ve dünyadan güncel haberlere 7/24 kesintisiz bir şekilde ulaşabilir ve doğru haberleri öğrenebilirsiniz. Türkiye’nin nabzını sosyal medya hesaplarımızdan ve internet sitemiz aracılığıyla sizlere ulaştırmaktayız.