PUBG Arena Modu ile çok yakında bambaşka bir deneyim sunacak

Yayın tarihi: 18 Eylül 2020 Cuma 7:00 am - Güncelleme: 18 Eylül 2020 Cuma 7:25 am

Battle Royale türü denilinece akla ilk gelen isim olan PUBG, yenilikleri ile oyuncuları şımartmaya devam ediyor. Şimdi de PUBG Arena Modu ile güncelleneceği bugün belli oldu.

PUGB Arena Modu ile çok yakında bambaşka bir deneyim sunacak. Hem PC hem de konsol cephesine gelecek olan güncelleme ile oyunda kartlar yeniden dağıtılacak.

PUBG Güncelleme 8.3’ün bugün PC sunucularında çıkışını kutlamak adına, PUBG Corporation “Arena Modu” ismindeki yeni oyun modunu duyurdu. Arena Modu oyuncuların oyun içi bir ortamda çeşitli ayarları, özellikleri ve modları deneyimleyip test ettiği  PUBG LABS’te yer alacak.

 PUBG Arena Modu

PUBG Arena Modu neler sunacak?

  • Arena Modunda 64 kişilik, takım bazlı karşılamalar olur ve sizi Erangel, Miramar ve Sanhok gibi farklı bölgelerin birine götürür.
  • Kendi arenanızda kazanmanız için iki farklı takımla karşılaşacaksınız. Kaybederseniz, takımınız hepsi bittiğinde elenmenizle sonuçlanacak olan üç şanstan birini yitirecektir. Zaferi kazanın ve bir sonraki aşamaya kaybedenlerden daha güçlü olarak başlayın.
  • 3 veya daha az takım arkadaşınız kalırsa Ani Ölüm arenasına girecekler ve kaç şansı kaldığına bakılmaksızın ilk kazanan maçı alacak.
  • Bu yeni mod ayrıca silahları ele geçirmek yerine diğer oyuncuları eleyerek kazandıkları para birimi ile satın alabilecekleri bir menü sunuyor. Son olarak yere serilmiş takım arkadaşları beş saniye içinde daha hızlı bir şekilde haritaya geri dönüyor ve bu, küçük mücadelelerde her takımın avantajının korunmasına yardımcı oluyor.

PC

  • Birinci Hafta: 18 – 21 Eylül
  • İkinci Hafta: 25 – 28 Eylül

Konsol

  • Birinci Hafta: 25 – 28 Eylül
  • İkinci Hafta: 2 – 5 Ekim

Güncelleme 8.3 ayrıca Erangel’e yeni bir vapur sistemi, Mavi Bölge hasarını geçici olarak ortadan kaldırabilecek yeni bir eşya, Sanhok’ta iki yeni Takım Ölüm Maçı aşaması, bir dizi hata düzeltmesi ve daha fazlasını getiriyor.

Galaxy S20 Fan Edition fiyatı belli oldu!