PUBG Mobile, Android’de daha akıcı oynanacak!

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2019 Cuma 9:23 am - Güncelleme: 30 Ağustos 2019 Cuma 9:30 am

PUBG Mobile’ın geliştiricisi olan Tencent Games, 90 Hz ve 120 Hz ekrana sahip Android telefonlar için çalışmalara başladı.

Tencent Games, oyuna yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınladığı büyük çaplı güncellemenin ardından, geliştirici firma şimdi de Android telefonlara kıyak geçmek için kolları sıvamış. Gelen bilgilere göre; Tencent Games, PUBG Mobile için 90 Hz ve 120 Hz desteğini test etmeye başladı.

Bildiğiniz gibi oyuncu telefonu olarak piyasaya sürülen telefonlarda minimumda 90 Hz’lik ekranlar kullanılıyor. Ancak bu ekranlar, yüksek FPS değerine sahip olmayan oyunlardan dolayı pek bir anlam ifade etmiyordu. Tencent Games, 60 FPS’in artık yetersiz olduğunu fark etmiş olacak ki, yüksek Hz değerine sahip telefonlar için çalışmalara başlamış.

PUBG Mobile’a gelecek olan güncelleme ile artık oyun daha akıcı olacak. 120 Hz’e kadar destek verecek olan oyun, 90 Hz ve üzeri telefonlarda tabiri caizse yağ gibi akacak. Daha akıcı bir oyun deneyimini tam anlamıyla yaşayabilmek için Hz değeri yüksek ekranlı telefonlara sahip olmanız gerekiyor.

Huawei Y9 Prime 2019 inceleme. Dev ekranlı, pop-up kameralı telefon

<>
<>
Oyunun destek vereceği telefonlar arasında muhtemelen Asus ROG Phone 2, OnePlus 7 Pro, Nubia Red Magic 3, Asus Rog Phone, Razer Phone 2 ve Sharp Aquos R3 yer alacak. iPhone cephesinde ise; Pro-Motion ekranın hala iPhone’larda kullanılmamasından dolayı PUBG Mobile’a 90 Hz ve 120 Hz desteği sunulmayacak.