PUBG bedava mı olacak ?

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2021 Perşembe 8:30 am - Güncelleme: 28 Temmuz 2021 Çarşamba 4:18 pm

PUBG küresel çapta en fazla oynanan oyunlar arasında ilk sıralarda yer alıyordu. Hemen ardından mobil ve lite versiyonu geldi. Böylece çok daha fazla oyuncu bu akıma katıldı.

Oyuncu sayısı artarken aynı şekilde fiyat konusunda pek bir değişiklik yapılmadı. Birçok oyun şirketi bedava oyunlar dağıtırken PUBG ücretli olma özelliğini devam ettirdi. Ancak gelen son iddialar bu oyunun tamamen ücretsiz olacağını gösteriyor.

Bazı oyunlar kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunulabiliyor. Ancak bunun için oyunun bir miktar popülerlik konusunda gerileme yaşaması gerekiyor. Böylece oyun şirketleri mevcut oyunlarını bedava bir şekilde dağıtabiliyor.

PUBG

PUBG için de yolun sonunda olduğumuzu söyleyebiliriz. Önümüzdeki ay gerçekleştirilecek ücretsiz PUBG etkinliği ile birlikte bu oyunun ücretsiz bir şekilde verilip verilmeyeceği kesinleşecek. İşin açıkçası bu oyunda kullanıcıların tepkisi çok fazla önemseniyor. Eğer ücretsiz oyun konusunda kullanıcılar olumlu tepki verirse projeyi başlatacaklar.

Milyonlarca oyuncu sayısına ulaşmayı başaran PUBG, düşük mobil ve PC sistemlerini destekliyor. Böylece birçok oyuncu için bedava oynama imkanı ortaya çıkacak. PUBG ile ilgili bedava dağıtılma kararı verilirse ilk duyuran platformlardan bir tanesi de biz olacağız, takipte kalmaya devam edin.

Bilgisayar korsanları yeni yöntemlerde sınır tanımıyor: Her şeyi ele geçirmek istiyorlar