Psikiyatri hemşiresinin şüpheli ölümü: Hasta tarafından tehdit edilmiş

Yayın tarihi: 18 Nisan 2023 Salı 11:25 am - Güncelleme: 18 Nisan 2023 Salı 11:25 am

Sakarya Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri bölümünde hemşire olan Dicle Naz evinde ölü bulundu. Naz’ın daha önce hastası tarafından tehdit edildiği ortaya çıktı.

Sakarya’da iki yıldır hemşire olarak görev yapan Dicle Naz’ın kendi evinde kesici aletle hayatını kaybettiği belirlendi. Naz’ın ailesi ve çevresi canına kıyması için bir neden olmadığını belirterek olayın aydınlatılmasını istedi. Öte yandan, Naz’ın çalıştığı hastanenin herhangi bir taziye mesajı yayınlanmaması ve ailesine baş sağlığı dilememesi dikkat çekti.

Mezopotamya Ajans’ın haberine göre; baba Abdulaziz Naz, kızını hastası tarafından tehdit edildiğini öğrendi. İddiaya göre; Naz’ın arkadaşlarından biri kendisine, çalıştığı hastanedeki bir hastanın Dicle Naz’a “Ben 3 kişiyi kestim, seni de keseceğim” dediğini anlattı.

“MAKET BIÇAĞIYLA ÖLDÜRÜLMÜŞ”

Baba Abdulaziz Naz, kızının ölümüne ilişkin “Devlet isterse 24 saat içinde çözer. Kızım maket bıçağıyla öldürülmüş. Hastaneden çıktıktan on dakika sonra öldürülmüş. Bu olayın açığa çıkmasını istiyorum. Şimdi çarşıya çıksam devlet benim nerede olduğumu bilir. Ama nasıl olurda bu olayı çözemiyorlar? Binanın etrafında kameralar, mobeseler var. Kimin bu eve girdiğini nasıl bulamıyorlar? Biz olayın peşini bırakmayacağız. Bu olay açığa çıkana kadar durmayacağız” dedi.

Öte yandan,Dicle Naz’ın annesi Meryem Naz ise, kızının kendini öldürdüğüne ihtimal vermediğini kaydederek, “Kızım orayı seviyordu ve iki yıldır orada çalışıyordu. Bunu kim yapmış bilmiyorum. Kapısının arkasında cenazesi bulunmuş. Benim kızımın bir sorunu yoktu. Olayın çözülmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.