PSG Suudi Arabistan’a giden Messi’ye iki maç ceza verdi!

Yayın tarihi: 2 Mayıs 2023 Salı 10:23 pm - Güncelleme: 2 Mayıs 2023 Salı 10:24 pm

Paris Saint-Germain, kulübün izni dışında Suudi Arabistan’a giden Lionel Messi‘yi 2 hafta kadro dışı bıraktı.

Fransız futbol takımı Paris Saint-Germain, yıldız futbolcusu Lionel Messi hakkında önemli bir karar aldı. RMC Sport’ta yer alan habere göre, kulüp yönetimi Messi’nin Suudi Arabistan ziyaretinden rahatsızlık duydu ve bu nedenle Arjantinli yıldızı 2 hafta kadro dışı bıraktı.

Messi bu süre zarfında takımla birlikte antrenman yapmayacak ve haftalık maaşını da alamayacak. PSG ile sözleşmesi bu sezonun sonunda bitecek olan Messi, Barcelona gibi birçok takımla adı anılıyor. Fransız ekibinin bu kararı sonrası Messi’nin ne yapacağı büyük bir merak konusu.

Paris Saint-Germain formasıyla bu sezon 37 maçta oynayan Arjantinli süperstar, 20 gol atarak 19 asist yaptı.

Messi transfer iddialarına yanıt verdi

NE OLMUŞTU?

Takımının Lorient’e kaybettiği maç sonrası Suudi Arabistan’a giden Messi, sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu gönderide “Suudi Arabistan’ın bu kadar yeşil olduğunu kim düşünürdü? Fırsat buldukça, ülkenin harika yerlerini keşfetmeyi seviyorum” açıklamasını yapmıştı.

Suudi Arabistan Turizm Bakanı Ahmed Al-Khateeb, ülkesine gelen Messi için, “Suudi Turizm Büyükelçisi Lionel Messi ve ailesinin Suudi Arabistan’daki ikinci tatilinde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” demişti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)