PS4, oyun ve aksesuarlarda inanılmaz indirimler

Yayın tarihi: 2 Aralık 2019 Pazartesi 4:17 pm - Güncelleme: 2 Aralık 2019 Pazartesi 4:17 pm

Black Friday indirim furyası şimdi Sony cephesini esir aldı. PlayStation Türkiye, Türk oyuncular için birbirinden güzel ve kaçırılmayacak indirimler yaptı. Black Friday kapsamında PS4, PS4 Pro, oyun ve dualshock modellerinin fiyatında yüzde 30’u geçen indirimler yapılıyor.

Black Friday kapsamında; PlayStation 4 Pro 1 TB 3.099 TL, PlayStation 4 1 TB ve 2 adet DualShock 4 bulunan paket 2.799 TL, PlayStation 4 500GB ve 3 oyunlu Mega ve Hits Paket 2.289 TL fiyat etiketi ile oyunculara sunuluyor.

Türkiye’de Black Friday çılgınlığı!

PlayStation Kamera ve PS VR Worlds oyunun olduğu PlayStation VR paketi ise 1.889 TL fiyata sahip. Ayrıca Dualshock modellerinde de kaçırılmayacak indirimler yapılıyor. Mavi, kırmızı, siyah ve beyaz renk seçeneğine sahip DualShock 4 modelleri 329 TL, yakın zamanda tanıtılan farklı renklere sahip DualShock 4 modelleri ise 369 TL fiyat etiketine sahip.

PlayStation Türkiye

5 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek bu indirim furyasında God of War, Marvel’s Spider-Man ve Days Gone, The Last of Us Remastered, Bloodborne, Gran Turismo Sport, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, Uncharted: Kayıp Miras, Killzone: Shadow Fall ve Infamous Second Son oyunları da indirimli fiyatlar ile satışa sunulmuş durumda.

Şu sıralar konsol almayı düşünüyorsanız, Sony’nin bu kampanyasını mutlaka kaçırmamanızı öneriyoruz. Bu fiyata hem garantili hem de sıfır konsol bulmak şu sıralar çok zor diyebiliriz.