Profiller arasında geçişleri kolaylaştıracak

Yayın tarihi: 19 Haziran 2023 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 17 Haziran 2023 Cumartesi 4:05 pm

Düzenli olarak birden fazla WhatsApp hesabı kullanıyorsanız bu yeni beta güncellemesi ilginizi çekebilir.  WABetaInfo mesajlaşma uygulamasının, aynı cihazdaki profiller arasında geçiş yapmanızı sağlayacak bir güncelleme olan Android uygulaması için çoklu hesap desteği üzerinde çalıştığı bildiriyor.

Bu özellik, Meta’ya ait diğer uygulama olan Instagram‘daki hesapları değiştirme seçeceği gibi, uygulamanızın alt kısmında mevcut hesapları ve yenilerini ekleme seçeneğini gösteren bir pop-up ile çalışacak gibi görünüyor.

 

WhatsApp

Tüm yeni hesaplar cihazınızda saklanacak ve elbette herhangi bir noktada oturumunuz kapatılabilecek. Farklı iş ve kişisel numaralarınız varsa veya Kanallar gibi en son sosyal medya merkezli WhatsApp özelliklerini denemek istiyorsanız çoklu hesap desteği avantajlı olabilir. Bu güncelleme, fotoğraflar ve anketler gibi yayınları takipçilere göndermenizi sağlayacak ki WhatsApp gelecekte içerik oluşturucular için bundan para kazanmayı planlıyor. Benzer şekilde, WhatsApp’ın, telefon numaralarına sahip olmadan Instagram veya Twitter ile aynı kişileri bulmanızı sağlayacak bir kullanıcı adı özelliği üzerinde çalıştığı bildiriliyor.

 

İlginizi çekebilir: WhatsApp için yeni özellik geliyor!

Çoklu hesap desteği, aynı WhatsApp hesabını dört adede kadar telefonda kullanmanıza izin veren bir güncelleme olan eşlik eden modun iOS ve Android sürümünü takip ediyor. Önceden, tablet ve bilgisayarınızla birlikte yalnızca tek bir cep telefonundan oturum açabiliyordunuz.

 

Tek bir cihazdan hesaplar arasında geçiş yapabileceğiniz bu güncellemenin ne zaman geleceği  henüz belli değil. Tamamen yayınlandığında çoklu hesap desteğinin yaygınlaşmasını bekleyebiliriz, ancak şu anda yalnızca bir Android beta güncellemesi aracılığıyla görülebiliyor. WhatsApp yeni özelliği ile yüzleri güldürecek.

Epic Games’in yeni ücretsiz oyunu belli oldu