Profesyonel tercüme hizmeti

Yayın tarihi: 22 Eylül 2020 Salı 6:27 pm - Güncelleme: 23 Eylül 2020 Çarşamba 6:29 pm

Günümüzde profesyonel ve günlük yaşamda tercüme hizmetlerine sıkça ihtiyaç duyulmaktadır. Teknoloji ve hizmet sektörünün gelişmesiyle müşterilerin çeviri ofislerinden uzmanlık, kalite ve sorumluluk gibi beklentileri de artmıştır. Bu nedenle tıbbi tercüme, akademik çeviri ve teknik çeviri gibi alanlarda uzman tercümanlar bulabilecekleri profesyonel tercüme bürolarına yönelmeleri gerekir. Protranslate.Net çeviri bürosu, uygun tercüme fiyatları ve 70’ten fazla dilde hızlı ve kolay tercüme hizmetleriyle profesyonel çeviri merkezlerinin başında gelmektedir.

Protranslate.Net neler sunuyor?

Profesyonel çeviri hizmeti, uzman tercümanlar ve kaliteli süreç yöneticileri tarafından karşılanmalıdır. Medikal çeviri, hukuki çeviri, yeminli tercüme ve lokalizasyonun da dahil olduğu birçok farklı alanda profesyonel hizmet veren Protranslate tercüme bürosunda uygun çeviri fiyatları ile kaliteli tercüme hizmeti sağlayabilmek adına her sektörden alanında tecrübeli uzman çevirmenlerimiz vardır. Tüm çevirmenlerimiz çeviri testleri ve deneme çevirilerini başarıyla tamamladıktan sonra kadromuza alınır. Örneğin, tercüme ettirmek istediğiniz metin bir resmî belge ise proje yöneticimiz doküman çevirisi alanında tecrübesi olan ve hukuki terimler konusunda uzman bir yeminli çevirmen görevlendirir. Yeminli tercüme için ihtiyacınız olan noter onaylı çeviri ve apostil hizmetleri de Protranslate tarafından çeviri sürecine dahil edilir, imzalı ve noter onaylı tercümeniz kargo ile size ulaştırılır.

Hızlı ve kaliteli bir hizmet için tüm tercüme süreçleri Protranslate.Net üzerinden online olarak gerçekleştirilir. Örneğin, belgenizi Protranslate.Net adresine yükleyip aynı gün içerisinde teslim hizmetimizi seçerek hızlı çeviri hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Profesyonel çeviri büromuz tüm isteklerinize uygun çeviri hizmetini İngilizce, Almanca ve Fransızca dahil 70’den fazla dilde sunmaktadır. Protranslate.Net’i ziyaret ederek çeviri ve lokalizasyon hizmeti verdiğimiz tüm dil çiftlerini görüntüleyebilir, dilediğiniz dilde ve uzmanlık alanında tercüme fiyatlarını görüntüleyip siparişinizi oluşturabilirsiniz. Protranslate sunduğu profesyonel ve hızlı çeviri hizmetleri karşılığında uygun fiyatlara sahiptir. Seçtiğiniz uzmanlık alanı, tercüme dili ve yeminli tercüman, yerelleştirme, hızlı çeviri gibi hizmetlere göre tercüme fiyatları online olarak hesaplanır. Çeviri ücretleri hakkında daha fazla bilgi almak ve kaliteli, uygun fiyatlı çeviri hizmetinden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Protranslate’te çeviri hizmeti nasıl ilerler?

Protranslate tercüme bürosu olarak, %100 müşteri memnuniyeti ve kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlı çeviri hizmetleri sunmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle online çeviri hizmetlerimiz özenle hazırlanmış altı aşamada yürütülüyor. Sitemize yüklediğiniz çeviri metni tercüme bürosuna iletilir. Tecrübeli proje yöneticileri çeviri metninin konusu, uzmanlık alanı, uzunluğu ve çeviri dilini göz önünde bulundurarak uygun bir tercüman ve teslim tarihi belirler. Profesyonel çevirmenimiz ön araştırmayı tamamlayıp çeviri veya yerelleştirme sürecine başlar. Müşteri isteklerine uygun olarak hızlı bir şekilde tamamlanan çeviri kalite kontrol sürecine geçer. Profesyonel redaktör, çevirinin dil bilgisi ve anlam bütünlüğünü kontrol eder. Metin, talep ettiğiniz formatta düzenlenerek son halini alır. Uzman editörlerce son okuma yapıldıktan sonra çeviri e-posta veya kargo yoluyla teslim edilir. Süreç boyunca tercümanlarımıza 7/24 çeviri sorularınız için ulaşabilirsiniz. Yüksek sorumluluk bilinci ve müşteri memnuniyeti odağıyla geri bildirimlerinize göre istediğiniz düzenlemeler Protranslate tarafından gerçekleştirilir. Tüm çeviri ihtiyaçlarınız için Protranslate tercüme ofisini tercih edebilirsiniz. Web sitesi lokalizasyonu gibi kapsamlı yerelleştirme projeleri için tercüme fiyatları öğrenmek ve diğer tüm sorularınız için chat, telefon ve e-mail üzerinden çeviri ofisimize şimdi ulaşabilirsiniz.