Prof. Dr. Mehmet Ceyhan isyan etti: Cesaretiniz yoksa susun

Yayın tarihi: 28 Şubat 2021 Pazar 4:40 pm - Güncelleme: 28 Şubat 2021 Pazar 4:41 pm

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan sosyal medya hesabından açıklama yaparak, kendisine tepki gösterenlere seslendi. Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi olmadığını belirten Prof. Dr. Ceyhan “Okulların veya iş yerlerinin açılıp kapanmasına itirazınız varsa, buna karar veren insanların sayfasına yazın” dedi.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Uzmanı ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Ceyhan, Twitter’dan paylaşım yaparak Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi olmadığını bir kez daha hatırlattı.

“Ben ne devlette görevliyim, ne de Koronavirüs Bilim Kurulu üyesiyim. Bir üniversite öğretim üyesiyim” diyen Ceyhan, olumsuz mesajlara şu ifadelerle yanıt verdi:

“Trollerin kuyruğuna basıldı. Boşuna uğraşıyorsunuz. Ben ne devlette görevliyim, ne de Koronavirüs Bilim Kurulu üyesiyim. Bir üniversite öğretim üyesiyim. Okulların veya iş yerlerinin açılıp kapanmasına itirazınız varsa, buna karar veren insanların sayfasına yazın. Oralara yazmaya cesaretiniz yoksa, susun. Çünkü buraya yazdığınız olumsuz mesajlar ben görmeden sekreterim tarafından siliniyor.”