Prof. Çilingiroğlu canlı yayında Ahmet Hakan’a seslendi: Atatürkçüyüm, dinciyim deme

Yayın tarihi: 22 Nisan 2020 Çarşamba 11:40 am - Güncelleme: 22 Nisan 2020 Çarşamba 5:45 pm

ABD’de yaşayan kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, CNN Türk canlı yayınında türkü söyleyerek, Ahmet Hakan’a “CHP’liyim, AKP’liyim deme; Atatürkçüyüm, dinciyim deme Sen Türk’sün bununla gurur duy” dedi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın sunduğu ‘Tarafsız Bölge’ programında tüm dünyaya yayılan yeni tip Koronavirüs salgınına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çilingiroğlu, yayın sırasında “İki dakikanız var mı?” diyerek bir Ege türküsü olan ‘Efelerin Efesi’ni seslendirdi.

Canlı yayında Didem Arslan’ı isyan ettiren anlar! Bağırarak yayını terk etti

“CHP’LİYİM AKP’LİYİM DEME…”

Hakan, Çilingiroğlu’nun performansının ardından “Hocam siz tam bir zeybek çıktınız” deyince Çilingiroğlu da Hakan’a, “Sizinle zeybek oynayacağız. Söz ver. CHP’liyim, AKP’liyim deme; Atatürkçüyüm, dinciyim deme Sen Türk’sün bununla gurur duy. Ne mutlu Türküm diyene” ifadesini kullandı.

Didem Arslan’la tartışmıştı…. Prof. Çilingiroğlu üniversiteden kovuldu

Çilingiroğlu daha önce de Habertürk’te yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına ilişkin son gelişmelerin değerlendirildiği programda yaşanan tartışmayla gündeme gelmiş, Koç Üniversitesi tarafından kovulduğunu öne sürmüştü. Ancak ABD’de yaşayan Çilingiroğlu’nun Koç Üniversitesi’nde sözleşmeli bir kadrosunun bulunmadığı, “misafir öğretim üyesi” konumunun da ocak ayında sona erdiği öğrenilmişti.

Dünya devinden kayyum başvurusu

Benzin ve motorinde dev indirim! İşte güncel fiyatlar…