Prigojin’in ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2023 Perşembe 2:59 pm - Güncelleme: 31 Ağustos 2023 Perşembe 3:01 pm

İçinde bulunduğu uçağın düşmesi sonucu ölen Wagner lideri Prigojin’in ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı. Prigojin‘in son sözleri “Beni yok etmeyi düşünen insanlar için söylüyorum, hayatımda her şey yolunda” oldu.

Rusya’daki askeri darbeye kalkışan paralı asker grubu Wagner’in lideri Yevgeniy Prigojin ile beraberindeki 9 kişi 23 Ağustos’ta Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düşen özel uçakta hayatını kaybetmişti. Wagner liderinin ölmeden önceki son görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

‘HAYATIMDA HER ŞEY YOLUNDA’

İHA’nın haberine göre görüntüde hareket halindeki bir aracın içinde görülen Prigojin şu ifadeleri kullanıyor: “Yaşayıp yaşamadığımı ve nasıl olduğumu merak edenler için şu anda 2023 yılının Ağustos ayında, hafta sonundayız ve ben Afrika’dayım. Beni yok etmeyi düşünen ve ne kadar kazandığımı tartışan insanlar için söylüyorum, hayatımda her şey yolunda.”

Paylaşılan görüntülerde yaşam tehlikesinin farkında olduğu anlaşılan Prigojin’in gün olarak “hafta sonu”nu söylemesi dikkate alındığında 23 Ağustos Çarşamba günü uçak kazasında ölen Wagner liderinin videosunun yalnızca 3-4 gün önce çekilmiş olabileceği tahmin ediliyor.

Prigojin konuşmasını sonlandırırken kameraya el salladığı görülüyor.

Arnavutluk Başbakanı’ndan ‘Prigojin’ şakası