Premier Lig’de 2 futbolcu tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı

Yayın tarihi: 25 Nisan 2024 Perşembe 1:21 am - Güncelleme: 25 Nisan 2024 Perşembe 1:21 am

İngiltere Premier Lig’inde forma giyen iki futbolcu, tecavüz suçlamasıyla ilgili bir soruşturma kapsamında gözaltına alındı. 19 yaşında oldukları belirtilen futbolcuların kefaletle serbest bırakıldığı açıklandı.

İngiltere polisinden yapılan açıklamada, Premier Lig’de forma giyen 19 yaşındaki 2 futbolcu tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı. Futbolcular, polis sorgusunun ardından kefaletle serbest bırakıldı. İki futbolcunun forma giydiği kulüp, iddialar hakkında yorum yapmayı reddetti. Futbolcuların isimleri ve hangi kulüpte oynadıkları kamuoyuyla paylaşılmadı.

Dani Alves serbest mi kalıyor? Mahkeme kararını verdi

“İHBAR ÜSTÜNE GÖZALTINA ALINDILAR”

Konuyla ilgili açıklama yapan bir polis sözcüsü “Yetkililer bir tecavüz ihbarı almaları ardından iki kişiyi gözaltına aldı” dedi. Sözcü, 19 yaşındaki bir kişinin saldırı ve tecavüze yardım ve yataklık şüphesiyle, diğer 19 yaşındaki kişinin de tecavüz şüphesiyle gözaltına alındığını belirtti. Olaya ilişkin iddialar ilk olarak İngiliz Sun gazetesi tarafından haberleştirildi. Haberde söz konusu saldırının Cuma günü gerçekleştiği belirtildi.

Polis soruşturması devam ediyor. Soruşturma sürecinde futbolcuların takımlarından uzaklaştırılıp uzaklaştırılmadığı bilinmiyor.

Kaynak: TELE1