Prefabrik Ev En Güvenli Konut Modelleri Arasında Yer Aldı

Yayın tarihi: 24 Mayıs 2022 Salı 4:04 pm - Güncelleme: 24 Mayıs 2022 Salı 4:06 pm

Hemen hemen herkesin hayalinde sahip olmak istediği bir ev görünümü mevcuttur. Ancak değişen maliyet fiyatları ev satın almak ve hayalinizdeki evlere kavuşmak için oldukça yüksek fiyatlara mal olabilir. Pandemi sürecinin başlaması ile birlikte farklı şehirlere göç eden sayısı giderek artış gösteriyor. Farklı şehirlere olan talebin bu denli artış göstermesi taşınacak olduğunuz noktalardaki ev ihtiyacını doğuruyor.

Özellikle kendine ait arsası olanlar klasik betonarme yapıları yaptırarak maliyetlerini aşmak yerine prefabrik ev yapılarını tercih ederek uygun fiyatlı bir eve sahip olabiliyor. Prefabrik ev yapıları hayallinizde ki evin birebir aynısını yaptırmanıza fırsat tanıyor. Sizler, prefabrik ev yaptırmaya karar verdiğiniz zaman eviniz ile ilgili talep ettiğiniz alanları, evin iç dizayn tasarımını ve dış katmanlarını istediğiniz şekilde yaptırabilirsiniz. Proje aşamasında tercih edebileceğiniz bu ev yapılarının proje aşaması alanında uzman kişiler ve özel programlarda hazırlanır. Sizler, tüm ev yapımı süreçlerinde birebir görev alacağınızdan dolayı evinizi istediğiniz şekilde dizayn ettirebilirsiniz.

Prefabrik ev yapıları hem modern hem de şık birçok modeli içeriyor. Bu modeller herkesin bütçesine ve zevkine hitap ederek istediğiniz eve kısa süre içerisinde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Sizler de prefabrik yapıların sizlere sunmuş olduğu avantajlardan yararlanmak ve uygun fiyatlı ev seçeneklerinden yararlanmak isterseniz prefabrik ev yapılarını tercih ederek yaptırabilirsiniz.

Karmod Konteyner Ev Modelleri Nelerdir?

Konteyner ev modelleri en çok araştırılan konuların başında geliyor. Kendi yaşam tarzınıza uygun bir ev modeli yaptırmak isterseniz konteyner ev seçenekleri içerisinde bulunan modelleri yaptırabilirsiniz. En çok tercih edilen modeller fiyat bakımından da uygun olmasından dolayı standart 2+1 modellerdir. 4 kişilik bir ailenin rahat bir şekilde yaşamını sürdürebileceği bu ev seçenekleri istenilen her bölgeye uyum sağlıyor. Standart boyut ve ölçülere sahip olmasından dolayı hazır olarak da satışa sunulan bu evleri acil ihtiyaçlarınızda temin edebilirsiniz. Konteyner ev modelleri standart modeller dışında dublex ve villa gibi seçenekler de yoğun olarak tercih ediliyor. Özellikle müstakil bir yaşam tarzını benimsemek isteyen kişiler dublex ve villa konteyner ev modellerini tercih ediyor. Bu ev modelleri hem geniş hem de ferah bir kullanım sağlıyor. Diğer mimari yapılar ile uyum içerisinde olan bu konteyner ev modelleri uzun süreli olarak kullanım için uygun bir ev yapı modelidir.

Konteyner ev modelleri kurulumları yapıldıktan sonra ev içerisindeki tüm bakım ve onarım ayarlamaları, yer döşemesi ve boya gibi tüm işlemler konteyner ev fiyatına dahildir. Bu işlemler alanında uzman kişiler tarafından özenle hazırlanarak sizlere sunulur. Eviniz ile ilgili tüm işlemler hazır olmasından dolayı sizler hem zamandan hem de maliyetlerden tasarruf edebilirsiniz.

Konteyner Evlerde Kullanılan Malzemeler Nelerdir?

Konteyner evlerde kullanılan malzemeler evin dayanıklılığının artırılmasına ve evin kullanılabilirliğine etki ediyor. Bu nedenle kullanılan tüm malzemeler özenle seçiliyor. Konteyner ve prefabrik evlerin ana malzemeleri çelik konstrüksiyon malzemelerden oluşturuluyor. Bu malzemeler hem sağlım yapıları hem de evin görünümüne doğrudan etki ediyor. Klasik betonarme yapılarda salon ve benzeri alanlarda bulunan kolon gibi yapılar prefabrik ve konteyner ev içerisinde bu yapılar bulunmaz. Her alanı aktif olarak kullanabileceğiniz konteyner ve prefabrik evleri Türkiye’nin her noktasına yaptırabilirsiniz. Prefabrik ve konteyner evler ısı yalıtımlı olarak üretilirler. Böylelikle hem yaz aylarında hem de kış aylarında enerji tasarrufu yapabilirsiniz.

Prefabrik Ev ve Konteyner Ev Fiyatları Ne Kadar?

Prefabrik ev ve konteyner ev fiyatları talep ettiğiniz modele göre değişiklik gösterilerek sizlere sunulur. Prefabrik ve konteyner ev modelleri herkesin bütçesine hitap eder. Konteyner evler sayesinde ev sahibi olmayan kişi kalmıyor. Uygun fiyat politikası sayesinde istediğiniz şartlarda kaliteli ve modern bir eve sahip olabilirsiniz. Prefabrik ve konteyner ev fiyatları için satış ofislerine gelerek istediğiniz ölçü ve genişliğe uygun olan modelleri belirleyerek satın alabilirsiniz.

Prefabrik ve konteyner evler yapım ve teslimat süreçleri en geç 4 iş günüdür. Kendi evinize geçmek için artık yıllarca beklemenize gerek kalmıyor. Hem birbirinden şık hem de yeni nesil modern yapıları ile ön plana çıkan konteyner ve prefabrik ev modellerini tercih ederek evinizi yaptırabilirsiniz.