Powerline adaptör ailesine güçlü bir üyeyi dahil etti :TL-WPA8631P

Yayın tarihi: 28 Aralık 2021 Salı 11:00 am - Güncelleme: 27 Aralık 2021 Pazartesi 6:35 pm

TL-WPA8631P model kit, kablosuz bağlantıda yüksek hızlar sunmasının yanı sıra kablolu cihazları da Gigabit hızda ağa dahil edebiliyor.

TP-Link powerline adaptör ailesine güçlü bir üyeyi daha dahil etti. TL-WPA8631P model adlı iki adaptörden oluşan kit, hem kablolu hem kablosuz bağlantı desteğine sahip. Üstelik her iki bağlantı tipinde de yüksek hızlar sunuyor.

 

Powerline adaptörlerin kurulumu ve çalışır hale gelmesi çok basit. İki adaptörden biri Ethernet kablosu ile modeme bağlanıp elektrik prizine takılıyor. Artık evin ya da ofisin elektrik hattı, interneti de taşımaya başlamış oluyor. HomePlug AV2 standardındaki TL-WPA8631P, bu hat üzerinden 1300 Mbps’ye varan hızlarda veri aktarımı yapar hale geliyor. Bundan sonrasında ikinci adaptörü nereden internete erişilmek isteniyorsa oradaki bir prize takmak yeterli oluyor. Adaptör prize takıldığı andan itibaren artık o bölgede de internete erişilebiliniyor; duvar, kalın zemin, vb her tür engel aşılmış olunuyor. Üstelik ister kablolu olarak, isterse kablosuz olarak. Çünkü yeni powerline adaptör kiti, her iki bağlantı desteğine sahip bir model.

TL-WPA8631P

Yüksek bağlantı hızları

TP-Link’in yeni powerline adaptör kiti, AC kablosuz standardına sahip ve çift kanal desteği bulunuyor. Her iki kanalda toplam 1200 Mbps kablosuz hızlara ulaşabiliyor. Çift kanal desteği sayesinde ağ trafiği daha rahat oluyor ve aynı anda farklı uygulamalar çalıştırılabiliyor.

2×2 MIMO teknolojisine sahip olan ürün, daha kararlı bir WiFi bağlantısı sunuyor ve aynı anda daha çok cihaza sorunsuz erişim sağlıyor. Hüzmeleme (beamforming) teknolojisi sayesinde ise WiFi sinyallerini bağlı cihazlara doğru yönlendirerek daha geniş bir mesafeye sinyalleri aktarabiliyor.

Ürün kablolu bağlantıda da çok yüksek hızlar sağlıyor. İkinci adaptör üzerinde üç adet Gigabit Ethernet girişi yer alıyor. Böylece ağa kablo ile dahil olan ya da olması istenen cihazlar Gigabit hızlarda ağa erişebiliyor. Üstelik aynı anda üç cihazı ağa dahil etmek mümkün. IPTV, oyun konsolu ve PC’yi bu girişlere takarak eğlencenin keyfi sürülebiliyor.

Honor 60 SE geliyor! İşte özellikleri