PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2 ortaya çıktı

Yayın tarihi: 26 Ekim 2020 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 24 Ekim 2020 Cumartesi 5:59 pm

Porsche Design ve Huawei, HUAWEI Mate 40 Serisi lansman etkinliğinde yeni PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2’yi tanıttı.

Serinin en üst düzey üyesi olan PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2, Huawei’nin yenilikçi teknolojisi ile Porsche Design’ın saf ve işlevsel tasarım felsefesinin çarpıcı bir bileşiminden oluşuyor.

HUAWEI WATCH GT 2, yüksek hızlı süper otomobil tasarımını örnek alan modern bir titanyum gövdeye sahip. İkonik Porsche Design logosuna sahip çerçeve, saat kadranına kusursuz bir şekilde entegre edilerek üstün bir dokunuş sağlıyor. Akıllı saat, kullanıcıların kolayca söküp takabilecekleri mükemmel bir mat yüzey için titiz bir kumlama işlemi ile cilalanan titanyum bağlantı kayışı ile birlikte geliyor. Porsche Tasarım Simgesi ile vurgulanan Huawei’nin yeni titanyum tokası, saati takıp çıkarma işlemini hızlı ve kolay hale getiriyor. Sonuç, birinci sınıf, çizilmeye karşı dayanıklı, günlük kullanım ve açık hava etkinlikleri için ideal, kusursuz tasarlanmış bir akıllı saat.

Porsche Design’ın ikonik kırmızı çemberine sahip iki dijital kurma kolu, saatin yenilikçi ve üst düzey üretiminin bir kanıtı niteliğinde. Hafif bir dokunuşla kullanıcılar, çeşitli ayarları ve yapılandırmaları kolayca keşfedebilir.

Özelleştirilmiş Porsche Design saat kadranları keskin ama aynı zamanda şık bir estetik sağlıyor. Klasik ve her zaman açık saat yüzü, satin bilekte zarif bir şekilde durmasına izin veriyor. Hem saatin ibreleri hem de rakamları bir bakışta okunabilmesi için tasarlandı. İkonik analog kadranı dijital çağa taşıyan E-PURE saat kadranı “daha az, daha çoktur” felsefesini benimsiyor.

HUAWEI Mate 40 RS’in arkasındaki motor sporlarından ilham alan yarış çizgileri, akıllı telefondan yarış saati kadranına aktarılıyor ve markanın spor otomobil DNA’sı ile yarış tarihine saygı duruşunda bulunuyor. Akıllı saat ayrıca, kullanıcıların ekrana bir dokunuşla zamanlamaya başlamasına olanak tanıyan yenilikçi bir kronometre yüzü sunuyor.

Akıllı egzersiz modları ve sağlık takibi

PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2, güvenilir bir dijital sağlık ve fitness yöneticisi olmasının yanı sıra etkileyici iki haftalık uzun pil ömrü sunuyor.

Huawei Mate 40 Pro Türkiye fiyatı kaç TL olacak?

Akıllı saat, arasında golf, kayak ve dağ tırmanışı gibi iç ve dış mekan sporları dahil olmak üzere 100’den fazla egzersiz modu için veri izlemeyi destekliyor. Özel ve saf tasarımı, mükemmel dayanıklılığı ve 50 metreye kadar su geçirmezliği bir araya getiren HUAWEI WATCH GT 2, tüm durumlar için ideal bir yol arkadaşı.

PORSCHE DESIGN HUAWEI WATCH GT 2

Gelişmiş kalp atış hızı takibi, HUAWEI TruSeen 4.0+ kalp atış hızı izleme teknolojisi ve saatin hassas seramik arkasındaki 6’sı 1 arada LED lens aracılığıyla kullanılıyor. Lens, daha iyi ışık geçirgenliği ve doğru kalp atış hızı takibi için safirden üretilirken, arka kasa seramik arka kasa ise cilde rahatlık hissi veriyor. HUAWEI WATCH GT 2, günün her saati kapsamlı sağlık takibi sunarken kalp atış hızı, stres seviyesi, uyku kalitesi ve SpO2 seviyesine kadar her şeyi ölçüyor. Ek olarak akıllı saat, gece gündüz kullanıcıların sağlığını önemseyerek SpO2 seviyesinin tüm gün izlenmesini destekliyor.