Pornhub Premium artık ücretsiz

Yayın tarihi: 27 Mart 2020 Cuma 9:39 am - Güncelleme: 27 Mart 2020 Cuma 9:39 am

Dünyaca ünlü yetişkin içerikli site olan Pornhub, koronavirus yüzünden İtalya’da evde kalanlar için Premium üyeliğini ücretsiz olarak sunmaya başlamıştı. Sadece İtalya ile sınırlandırılan bu ücretsiz hizmetin bugün tüm dünya genelinde de kullanılabileceği açıklandı.

Pornhub Premium artık ücretsiz. Yetişkin içerikli site olduğu için ülkemizde erişim engeli olan siteye VPN ile girip üyelik oluşturabilirsiniz. Üyelik ekranında mail adresinizi ve şifrenizi girdikten sonra Premium hizmetini ücretsiz olarak 1 ay boyunca kullanma şansına sahip olabilirsiniz.

Pornhub’ın Premium hizmetinde 4K çözünürlüğünde ve özel içerikli videolar yer alıyor. Sitenin Başkan Yardımcısı Corey Price; dünya çapında yaklaşık olarak 1 milyar insanı evinde kalmaya zorlayan salgın sürecinde, kendini karantinaya alanlara keyifli zaman geçirtecek bir yol sunmanın önemli olduğunu belirtiyor. Price; bu yüzden Premium hizmetlerini ücretsiz olarak sunma kararı aldıklarını söyledi.

Pornhub

Pornhub bu açıklamanın ardından “Seks İşçileri Sosyal Yardım Projesi” kapsamında çalışmalarını sürdürdüğünü ve bu proje için 25 bin dolar ek hibe ayırdığını da duyurdu. Koronavirus salgınında Amerika Birleşik Devletleri’ne 50 bin maske hibe eden Pornhub, Avrupa’ya ise 50 bin euro bağış yapmıştı.

Porno sitesinin bile böyle bir durumda insanlığı düşünüp bu tip bağışlar yapması oldukça sevindirici. Umarız dünya çapında 420.000 kişiden fazlasını enfekte eden bu salgın en kısa sürede bir son bulur ve aşısı da 1-2 yıl içerisinde ulaşılabilir seviyeler ile insanlara sunulur.

Oura ring akıllı yüzük ile koronavirüs belirtisi tespit edilebilir