Popstar Mehtap’tan ‘Dilber’ akımına tepki: Yatacak yeriniz yok, bu ne leşlik…

Yayın tarihi: 29 Ocak 2024 Pazartesi 10:59 am - Güncelleme: 29 Ocak 2024 Pazartesi 11:00 am

‘İnci Taneleri’ dizisiyle popülerleşen pavyon dansının ardından Dilber akımına dönüşmesine Popstar Mehtap‘tan tepki geldi.

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ve başrol olduğu ‘İnci Taneleri’ dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı performansı konuşulmaya devam ediyor.

Ergüçlü’nün pavyon dansının ardından sosyal medyada ‘Dilber’ akımı başladı.

Survivor yarışmacısı Sema Aydemir ve Gülşen de yaptıkları pavyon dansı ile gündeme gelmişti. Pavyon dansının popülerleşmesinin ardından birçok isimden tepki gelmişti.

Aydilge’den ‘Dilber’ akımına tepki: Siz bu acıların üzerinde tepiniyorsunuz

‘BİZİ KURTARIN DİYE YALVARACAKLAR’

Popstar yarışmacı ile adını duyuran Mehtap Yılmaz da Dilber akımına tepki gösterdi. Yılmaz “Bunların hepsini alacaksın bir pavyona koyacaksın, bunlar burada 15 gün dansçı olarak masa masa gezecekler o hayatın gerçek yüzünü görecekler, sonra da “bizi kurtarın” diye yalvaracaklar” dedi.

‘BU NE LEŞLİKTİR YA!’

Popstar yarışmacısı devamında ise “Bu ne leşliktir ya! Size anlatılanlar gibi bir hayat filan yok oralarda, ailenizden olursunuz, işinizden, hayatınızdan canınızdan olursunuz. Siz kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz” diyerek isyan etti. Mehtap konuşmasını “15 yaşında 16 yaşında evden kaçan kızlara şahit oldum, size gösterildiği gibi bir hayat, Dilber dansı yok. Kıyafetlerini övenler var, Dilber dansı kurslarını açanlar var, hiç utanmıyor musunuz kardeşim siz ya! Bu dansı çekenlerin yatacak yeri yok” diyerek bitirdi.

Pavyonlara Dilber zammı

 

Kaynak: TELE1