Popçu Edis’in paylaşıp sildiği fotoğraftaki şarkıcının kimliği dövmesinden ortaya çıktı

Yayın tarihi: 20 Mayıs 2020 Çarşamba 12:14 pm - Güncelleme: 20 Mayıs 2020 Çarşamba 12:24 pm

Popçu Edis, yatakta sarmaş dolaş bir kadınla verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Edis’in daha sonra sildiği paylaşımındaki kadının Aybüke Albere olduğu iddia edildi.

Edis, dün sosyal medya hesabından bir kadınla sarmaş dolaş çekişmiş fotoğrafını paylaşarak herkesi şaşırttı. Edis’i n poz verdiği kadının kimliği sırtındaki dövmeden ortaya çıktı.

PAYLAŞIMI KISA SÜREDE SİLDİ

Popçu Edis’in bir kadına sarılarak verdiği poz, magazin gündeminde çok konuşuldu. Edis, gelen tepkiler sonrası fotoğrafı kaldırmak zorunda kaldı.

DÖVME DETAYI

Edis’in yakın çevresi o fotoğraftaki kadının Aybüke Albere olduğunu ileri sürerek “Neden soruyorsunuz ki? O kadın Aybüke Albere. Onu tanıyan herkes sırtındaki dövmeden bilir” dedi.

SAMİMİ POZLARI ORTAYA ÇIKTI

Uzun süredir yakın arkadaş oldukları öğrenilen Edis ile Aybüke Albere’nin daha önce samimi bir şekilde çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıktı.

“AYBÜKE’NİN SESİNİ HAYRANLIKLA DİNLİYORDUM”

Edis, meslektaşı Aybüke için bir röportajında “İzmir’de bir şekilde herkes birbirini tanır. Aybüke ile çocukluğumuzdan beri arkadaşız. 13, 14 yaşlarındayken Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bir kafede oturup müzikle ilgili hayaller kurduğumuzu hatırlıyorum. O zamanlar Aybüke’nin sesini hayranlıkla dinliyordum. Benim de ergenlik zamanım, sesim kötüydü” demişti.