Pompalıyla kurşun yağdıran şarkıcı Metin Işık ve oğlu tutuklandı

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 10:28 am - Güncelleme: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 10:28 am

Şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık, husumetli oldukları komşularına pompalı tüfekle kurşun yağdırıp, dehşet saçtı. 5 kişinin yaralanmasına sebep olan baba ve oğul gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Metin Işık ve Mustafa Işık, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık’ın husumetli komşuları ile tartışması kavgaya dönüştü. Metin Işık ve Mustafa Işık, pompalı tüfeklerle komşularına ateş açtı.

Düğün konvoyunda dehşet saçtılar! Camdan çıkıp rastgele ateş ettiler

5 KİŞİ YARALANDI

Kavgada Mustafa Işık’ın tüfeğinden çıkan saçmaların sırtına isabet ettiği Y.M.S., kulağının arkasına isabet ettiği N.D. ve göğsüne isabet ettiği S.N.M. ağır yaralanırken, saçmalar bacağına isabet eden Y.Y. ve F.D. de hafif yaralandı.

Mahallelinin haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri, kavgaya karışan sanatçı Metin Işık ve Mustafa Işık’ı olay yerinde yakalayarak gözaltına aldı.

TUTUKLANDILAR

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ünlü sanatçı Metin Işık ve oğlu, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kiraya zam isteyen ev sahibinin oğullarını pompalı tüfekle vurdu