Polis memuru boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

Yayın tarihi: 12 Şubat 2022 Cumartesi 9:37 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2022 Cumartesi 9:52 pm

Bursa’da, boşanma aşamasındaki eşi Yasemin Ağır’ı, bir otomobilin içerisinde Yahya A. ile birlikte gören polis memuru Bilal Ağır, belinden çıkardığı tabancayla ikiliye ateş açtı. Olayda Yasemin Ağır hayatını kaybederken, Yahya A. ise ağır yaralandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan polis memuru Bilal Ağır, Akademi Caddesi üzerinde seyir halinde olan otomobilin içerisinde boşanma aşamasındaki eşi Yasemin Ağır’ı ve yanındaki erkeği gördü. Aracın önünü kesen polis memuru önce eşi Yasemin Ağır’ı, ardından da Yahya A.’yı otomobilden indirip, darbetmeye başladı. Hırsını alamayan polis memuru bu kez de belinden çıkardığı tabancayla, önce eşine ardından da Yahya A.’yı vurdu.

YASEMİN AĞIR HAYATINI KAYBETTİ

Sırtından vurulan Yasemin Ağır ile bacağından, karnından ve başından vurulan Yahya A. kanlar içerisinde yığıldı. Ağır’ın açtığı ateş sonucu yerden seken kurşunlardan biri de o sırada yoldan geçmekte olan Şeyma Ü.’ye isabet etti. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yasemin Ağır, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yahya A.’nın ise durumunun ağır olduğu, Şeyma Ü.’nün ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Boşanma aşamasındaki çiftin 1 çocukları olduğu öğrenildi.

 

İzmir’de kadın yolcu tartıştığı taksiciyi emniyet kemeri ile boğarak öldürdü