Polis kovalamacasının sonu kaza ile bitti

Yayın tarihi: 22 Şubat 2022 Salı 9:59 pm - Güncelleme: 22 Şubat 2022 Salı 9:59 pm

İstanbul’da polisin dur ihtarına uymayan içerisinde 2 şüphelinin otomobil, önce bir yayaya ardından tatlıcı dükkanına çarptı. Kaza görüntüleri güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken otomobilde bulunan şüpheliler gözaltına alındı.

Kartal’da polisin dur ihtarına uymayıp kaçan 16 yaşındaki Y.Y.Ş yönetimindeki 34 EJA 59 plakalı otomobil, önce bir yayaya ardından tatlıcı dükkanına çarptı. Kazanın ardından şüpheliler polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ekiplerinin otomobilde yaptığı aramalarda araçta bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Otomobilin çarptığı Yusuf Sulu, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken iş yerinde hasar meydana geldi. Kaza yapan otomobil çekici yardımıyla kaldırıldı.

“ARKADAŞIM ÇEKMESE BİZİ ÖLDÜRMÜŞTÜ”

Otomobilin çarptığı Yusuf Sulu, “Aşağıdan yürüyordum, yukarıdan geldi. Polisten kaçıyordu galiba. El frenini çekince bana vurdu ama arkadaşım çekti, yoksa zaten bizi öldürmüştü. Biz de şok olduk. Olduğumuz yerde kaldık. Dizime, bacağıma vurdu ama arkadaşım çekmese bizi öldürmüştü. Çok süratliydi çünkü. Araçtakileri polis aldı götürdü ifade için. Biz de şikayetçi olmadık, genç çocuklardı” dedi.

Haydar Dümen’in 100 milyonluk mirası kavga çıkardı