Polat çiftine yapılan kara para aklama iddiaları gündemdeki yerini korurken ‘Olacak O Kadar’ skeci sosyal medyada viral oldu

Yayın tarihi: 16 Ekim 2023 Pazartesi 3:20 pm - Güncelleme: 16 Ekim 2023 Pazartesi 3:24 pm

Bir süredir lüks yaşantıları, polemikleriyle gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti için ortaya atılan kara para aklama iddialarının ardından komedyen, tiyatro ve sinema oyuncusu Levent Kırca’nın yayınlandığı döneme damga vuran ‘Olacak O Kadar’ için hazırladığı skeçlerden bir tanesi yeniden gündem oldu.

Türk tiyatrosunun ve televizyonlarının büyük ismi Levent Kırca’nın birbirinden farklı konularda ele aldığı skeçlerinden bir tanesi son günlerdeki Dilan ve Engin Polat çifti için ortaya atılan kara para aklama iddialarının ardından yeniden gündem oldu.

90’ların en çok izlenen programlarından olan Olacak O Kadar için hazırlanan skeçte, oğlu Mustafa’nın lüks aracına binen Levent Kırca, oğluna arabanın parasını nereden bulduğunu soruyor. Mustafa ise arabayı, farklı farklı girişimler sayesinde kazandığı para ile aldığını belirtirken sonunda doğruyu söylüyor ve kurduğu bankayı hortumladığını söylüyor.

Dilan Polat ve Engin Polat’a operasyon yapılabilir iddiası