Podyumda Kalçalarını gösteren Hatice’nin eski halini görenler tanıyamadı

Haber -15 Mart 2019 Cuma

  • Farfara şarkısıyla ün kazandıktan sonra, müzik dünyasına ara veren Hatice'nin gündeme gelme nedeni ise bu kez başka. Sahne adıyla Hatice olarak bilinen Hatice Çarpar'ın son hali görenler şaşkına dönüyor.. 90'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan Hatice'nin Instagram fotoğrafları her gün yeni bir olay oluyor. Yaptırdığı estetik operasyonlarla eski halini mumla aratan Hatice, yeni haliyle gündeme oturmuş durumda.

  • 6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde doğdu. Müziğe düşkünlüğü küçük yaşlardan gelen Hatice, ailesinin de desteğiyle bu yeteneğini geliştirmek çabasındaydı.

  • Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına, "İner misin Çıkar mısın?" isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakaladı.

  • 1990'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan sanatçı Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı parçalarla hit oldu

  • ATV televizyonundan gelen sunuculuk teklifi ile bir süre "Çürük Elma" programını sunduktan sonra, müziğe olan ilgisinin daha ağır basması sonucunda Eyüp Musiki Cemiyeti 'ne kayıt oldu ve Nejat Yertut'tan ders aldı. Aynı zamanda Arif Sağ Müzik Okulu'na devam ederek müzik üzerine akademik kariyerinin yeterince olgunlaştığı kanısına varınca, profesyonel çalışmalara başladı.