POCO soğutma teknolojisi ile dikkat çekiyor

Yayın tarihi: 15 Haziran 2022 Çarşamba 11:00 am - Güncelleme: 14 Haziran 2022 Salı 8:08 pm

POCO tarafından tanıtılan ve POCO F4 5G modelinde kullanılan yeni soğutma sistemi sektörün önde gelen birçok marka ve modelini saf dışı bırakabilir.

POCO soğutma teknolojisi ile dikkat çekiyor. Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin alt ve orta segment kategorilerinde fiyat performans markası unvanını devrettiği alt firması Poco, Liquidcool 2.0 adını verdiği yeni soğutma sistemin resmen tanıttı.

 

Uzun bir süredir Poco F4 serisinin yeni modeli Poco F4 5G modeli üzerinde çalışan Çinli teknoloji şirketi, söz konusu soğutma sistemi teknolojisini de bu cihazıyla birlikte kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

 

 POCO F4 5G

Şirket yaptığı açıklamada, en güçlü yonga setine sahip akıllı telefonların bile bazı işlemler karşısında zorlanmasına ya da uzun süreler kullanılmasına bağlı olarak ısınma sorunu yaşadığını, ısınmanın ise doğrudan cihazın performansını olumsuz etkilediğini söyledi. Yeni geliştirilen Liquidcool 2.0 soğutma sistemi teknolojisi ise, aşırı ısınma sorununu ortadan kaldırarak cihazın her an ilk günkü performansını koruduğunu iddia etti.

 

Tabi bu iddiaların ne kadarının gerçek olduğunu görebilmek için, önce bu cihazın satışa sunulması gerekiyor. Şu an için her ne kadar Poco F4 5G modelinin çıkış tarihi ile alakalı bir bilgi olmasa da, teknoloji dünyasındaki hakim görüş telefonun kısa süre içerisinde raflardaki yerini alacağı yönünde. Bakalım uzun bir süredir fiyat performans markası olma iddiası taşıyan Poco, amiral gemisi ayarındaki bu yeni akıllı telefon modelinde de bütçe dostu marka görünümünü korumaya devam edebilecek mi?

Samsung Galaxy A04 sertifika alırken görüldü