POCO F3 GT resmi olarak tanıtıldı

Yayın tarihi: 24 Temmuz 2021 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 23 Temmuz 2021 Cuma 3:03 pm

Xiaomi’nin alt markası olarak başlayan POCO bir süre önce bağımsız bir şirket haline geldi. Şirket şimdi yeni oyuncu akıllı telefonu olan POCO F3 GT ‘yi tanıttı. Oyuncu akıllı telefonlarında artan rekabet bu cihazla daha fazla kızışacak.

POCO F3 GT, Android 11 işletim sistemine sahip olacak. Cihaz büyük bir batarya kapasitesi ile gelecek. 67W hızlı şarj destekli cihaz 5.065 mAh pil kapasitsine sahip olacak. Cihazın arka tarafında karşımıza üçlü kamera kurulumu çıkıyor. Bu kameralar 64 megapiksel ana, 8 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel makro kameralarından oluşuyor. Bu kamera kurulumuna ek olarak özel bir LED aydınlatma sistemi de var. POCO F3 GT direkt olarak oyuncu performansına göre tasarlanmış.

POCO F3 GT

Cihaz oyun deneyimini artırmak için özel bir soğutma sistemiyle donatılmış. Ayrıca ses kısmında da bazı iyileştirmeler mevcut. Cihazda Dolby Atmos ses sistemi karşımıza çıkıyor. Cihaz  MediaTek Dimensity 1200 işlemciden güç alıyor. POCO’nin yeni oyuncu akıllı telefonu 6,67 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekranla gelecek. Bu ekran 120 Hz tazeleme oranı, 480 Hz de dokunma hassasiyeti sunacak. Söz konusu ekranın tam üst-orta kısmına yerleştirilmiş ön kamera, 16 MP çözünürlük sunacak.

Türkiye’de en fazla satılan telefon markası hangisi oldu: Sonuçlar çok şaşırttı