Poco F3 GT bir video ile tanıtıldı

Yayın tarihi: 30 Mayıs 2021 Pazar 9:00 am - Güncelleme: 29 Mayıs 2021 Cumartesi 10:39 am

Poco India az önce YouTube’da bir video yayınladı ve “bir sonraki F”nin yakında geleceğini duyurdu. Telefon Poco F3 GT olarak adlandırılacak ve 28 saniyelik klibe göre Dimensity 1200 yonga setinden güç alacak.

Poco, Hindistan’daki F serisi akıllı telefon serisini genişletmeye hazırlanıyor. Şirket, Poco F3 GT’nin ülkede lansmanını yaptı. Poco lansman tarihini açıklamadı ancak telefonun bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya sürüleceğini söylüyor. Şirket ayrıca tweetinde 29 saniyelik bir teaser videosu da paylaştı. Video, Poco F3 GT cihazının 5G telefon olacağını ortaya koyuyor. MediaTek Dimensity 1200 yonga seti ile güçlendirilecek. Akıllı telefonun başka hiçbir detayı bilinmiyor. Poco F3 GT’nin Redmi K40’ın yeniden markalanmış bir versiyonu olduğu söyleniyor. Cihazın 6,67 inç full-HD + AMOLED ekrana sahip olduğu söyleniyor. Telefon, 20:9 en boy oranı yenileme hızı ve Corning Gorilla Glass 5 koruması sunabilir. 64MP ana sensör ile üçlü kamera kurulumu sunacağı söyleniyor. Ön tarafta telefonun 16 MP kamerası olabilir.

Cihazın tam geliş tarihi belirlenmedi, ancak düşük çözünürlüklü videoda 1 Temmuz ile 30 Eylül arasında herhangi bir yerde “Üçüncü Çeyrek Geliyor” yazıyor. Yonga setinin dışında, Poco’dan başka resmi bir şey yok. Ancak, bunun yeni bir isim altında Redmi K40 Gaming olabileceği düşünülüyor. Bu gerçekten bir oyun/performans akıllı telefonuysa, AMOLED ekrana, 64MP ana kameraya ve sağ tarafta fiziksel omuz tetikleyicilerine sahip olması bekleniyor. Şu anda, Redmi K40 Gaming yalnızca Çin’de satılıyor, bu nedenle Poco F3 GT’nin ne kadara mal olacağını bilemiyoruz, ancak şu anda Poco’nun fiyatının olan 350 dolardan fazla olacağı varsayılıyor.

Silinen WhatsApp mesajları geri gelir mi?