Poco, art arda yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor

Yayın tarihi: 26 Haziran 2022 Pazar 10:30 am - Güncelleme: 25 Haziran 2022 Cumartesi 4:29 pm

Akıllı telefon dünyasının bütçe dostu markalarından biri olan ve günden güne bu algıyı daha iyi bir şekilde yerleştiren Poco, dün iki yeni akıllı telefon modelini daha piyasaya sürdü.

Çinli şirket tarafından tanıtılan iki akıllı telefon modelinden biri olan Poco X4 GT özellikle kamerasıyla dikkat çekerken, telefonun uygun fiyatı da bir kez daha Poco stratejisini gözler önüne sermiş oldu. Yeni akıllı telefon modelinin özelliklerine bakmaya ilk olarak ekranından başlayacak olursak, bu telefonda 6,6 inçlik 144 yenileme hızına sahip Full HD+ LCD panelin tercih edildiğini görüyoruz. Bu ekranın hemen üstünde konumlanan ön kamera 20MP’lik çözünürlüğüyle son derece başarılı selfie çekimleri vadederken, asıl gelişim arka kamerada görülüyor.

 

Poco X4 GT

Cihazın arka yüzeyinde diklemesine şekilde konumlanmış kamera adasında bulunan 3’lü yapı, 64MP OIS destekli ana kamera ve 8MP ultra geniş açılı ile 2MP makro çekim odaklı kameralardan oluşuyor.

 

Gücünü Dimensity 8100 yonga setinden alan Poco X4 GT, 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı ve 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Yeni cihazın en dikkat çeken özelliklerinden biri olan 7 katmanlı LiquidCool 2.0 soğutma sistemi bu modele büyük ayrıcalık katarken, 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonun 380 eurodan, 256GB dahili depolama alanına sahip versiyonun ise 430 eurodan satışa sunulacağı açıklandı.

En çok satılan akıllı telefon listesinde iPhone ambargosu