Pixel 5a FCC sertifika listesinde kendini gösterdi

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2021 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 10 Temmuz 2021 Cumartesi 5:27 pm

FCC listesi, biri muhtemelen Kuzey Amerika pazarına, diğeri ise dünyanın geri kalanına yönelik olan Pixel 5a sürümleri için iki ayrı kimlik yayınladı. Aralarında bazı ufak farklar mevcut. İki FCC kimliği olmasına rağmen, aslında üç Pixel 5a model numarası olabilir: G1F8F, G4S1M ve GR0M2.

FCC listesi, hâlihazırda bilmediğimiz herhangi bir özelliği göstermiyor. Ancak alması zorunlu bir sertifika olduğundan sadece lansmana çok az kaldığını bizlere gösteriyor. Geçmişteki sızıntılara ve söylentilere göre Google Pixel 5a, Pixel 4a 5G ile neredeyse aynı görünecek ve aynı Snapdragon 765G yonga setinden güç alacak. 4a neslinden farklı olarak, 5a, elbette bu yalnızca bir yinelemeye sahip görünüyor. Yani artık sadece 4G için uygun fiyatlı Pixel yok.

Pixel 5a

Telefonun ana kameranın yanında ultra geniş bir kamerası da olacak, ancak bir söylentiye göre Google Pixel 5a, Pixel 4a’dan daha yüksek bir fiyat skalasında karşımıza çıkacak. Bunun nedeni 5a’nın aslında 4a’dan daha pahalı olan 4a 5G’nin halefi olması olabilir. Cihazın özelliklerinin net bir şekilde belli olması için çok beklememiz gerekmeyecek.

UBER aşı kampanyası tüm hızıyla devam ediyor: Bedava hizmet sevenler buraya