Pitt cephesinden Jolie’ye yanıt: Amacı acı çektirmek

Yayın tarihi: 21 Ağustos 2022 Pazar 1:35 pm - Güncelleme: 21 Ağustos 2022 Pazar 1:35 pm

Brad Pitt’in 4 Eylül 2016’da Fransa-Los Angeles uçuşunun 90. dakikasında meydana geldiği iddia edilen öfke patlaması hakkındaki ayrıntılı rapor hakkında Pitt’e yakın bir kaynak konuştu. Kaynak Jolie’nin amacının Pitt’e acı çektirmek olduğunu söyledi.

Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki sular durulmuyor. Bu kez de The Independent’a konuşan Brad Pitt’e yakın bir kaynak, Pitt’le Angelina Jolie arasında 2016’da özel bir jette yaşandığı iddia edilen kavgayı detaylandıran FBI belgelerinin sızdırılmasının “acı vermekten başka bir amaca hizmet etmediğini” söyledi.

Independent Türkçe’nin haberine göre kaynak, bilgilerin sızdırılmasının arkasında Jolie’nin ekibinin olduğunu öne sürerek şunları söyledi:

“Her iki taraf da bu bilgilere yaklaşık 6 yıldır sahip, dolayısıyla zaten bildiğiniz ve daha önceki yasal işlemlerde kullanılan bilgiler için isimsiz olarak Bilgiye Erişim Özgürlüğü Yasası’na (FOIA) başvurmak, acı çektirmekten başka bir amaca hizmet etmiyor.”

Belgelere göre Jolie, FBI’a Pitt’in kendisine bağırdığını, kafasından tuttuğunu, sarstığını, banyo duvarına ittiğini ve uçağın tavanını defalarca yumrukladığını söylemişti. Aynı zamanda belgelerde Pitt’in çocuklarından birine de kötü davrandığı bilgisi yer almıştı.

Brad Pitt’ten Angelina Jolie açıklaması: Bana zarar vermek istiyor