Pitbull saldırısına uğrayan çocuğun annesi ‘işkence’ fotoğraflarını anlattı

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2022 Perşembe 10:31 am - Güncelleme: 4 Ağustos 2022 Perşembe 11:25 am

Gaziantep’te babasının görev yaptığı sitenin bahçesinde pitbull cinsi köpeklerin saldırıyla gündeme gelen A. A’nın olaydan önce annesinin işkencesine maruz kaldığı iddia edildi.

Pitbull sahibine 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi

Sabah’ın haberine göre; Gaziantep’te babasının görev yaptığı sitenin bahçesinde pitbull cinsi köpeklerin saldırısıyla ağır yaralanarak ülke gündemine gelen A.A ile ilgili öenmli bir iddia ortaya atıldı. Görüntülerde çocuk, annesi tarafından farklı zamanlarda tasmalanarak, elleri kolları bağlanarak ve küfüre maruz bırakıldığı görüldü.

ANNE: ARKADA OYUNCAKLAR VAR

Görüntülerin ardından aile Cumhuriyet’e konuştu. Kızın annesi şu ifadeleri kullandı: “Kızım Youtube’da videolar izleyip oradan gördüklerini bize yaptırıyordu. Biz de oyun oynuyorduk. Görüntülerde arkada oyuncakların olduğunu da görmüşsünüzdür. Ben onu ne zorluklarla dünyaya getirdim. Asla bir şiddet söz konusu değil. Ben bir anneyim, kızarım da bağırırım da… Tanımadığı insanların peşinden gittiği için uyarmak suç mu?”

BABA DA KONUŞTU

Baba Hüseyin A., “Bu görüntüleri eskiden temizlik görevlisi olarak çalıştığımız sitenin sekreteri olan S.B. isimli kişi yaydı. Saldırıdan sonra 5 buçuk ay cezaevinde kalmıştı. İki üç gün önce bizimle anlaşmak istediler anlaşmayınca da görüntüleri yaymışlar. Gaziantep Valiliği’ne durumu bildirdik. Bizim bir korkumuz yok. Zeynep kötü bir anne olsa o gün canı pahasına Pitbull’un ağzından Asya’yı alır mıydı? Madem şiddet gördüğünü söylüyorlar, bu görüntüler saldırıdan da önce çekilmiş neden şimdi ihbar etmişler? Art niyetli olduğunu düşünüyorum” dedi.