Pınar Deniz toplanan yardımların akıbetini sordu! “Bıktım artık gerçekten”

Yayın tarihi: 16 Mart 2023 Perşembe 3:34 pm - Güncelleme: 16 Mart 2023 Perşembe 3:34 pm

Oyuncu Pınar Deniz Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından afetten etkilenen vatandaşlar için toplanan bağışların nereye gittiğini sordu. Deniz, “Biz neden sürekli ölüyoruz? Toplanan paralar nerede? Biz neden o gecenin ortağı olduk? Bıktım artık gerçekten” dedi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde binlerce yapı yıkılırken, 45 binin üzerinde kişi hayatını kaybetti. Deprem felaketinin acısı tazeyken Şanlıurfa ve Adıyaman sel felaketiyle sarsıldı. Yaşanan sel felaketinde 15 kişi yaşamını yitirdi.

Oyuncu Pınar Deniz, deprem bölgesi Adıyaman ve Şanlıurfa’daki sel görüntülerini paylaşarak, afetzedeler için toplanan yardımların akıbetini sordu.

ATV, Fox TV, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8’in ‘Türkiye Tek Yürek’ başlığıyla ortak canlı yayında yapılan kampanyada toplanan bağışları hatırlatan Deniz, “Toplanan paralar nerede?” ifadesini kullandı.

Pınar Deniz sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: “Biz neden sürekli ölüyoruz? Toplanan paralar nerede? Biz neden o gecenin ortağı olduk? Bıktım artık gerçekten…”

Pınar Deniz’in acı günü