Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan oyunculuğu neden bıraktığını açıkladı!

Yayın tarihi: 13 Ekim 2023 Cuma 1:45 pm - Güncelleme: 13 Ekim 2023 Cuma 1:45 pm

Haklarından birçok kez ayrılık haberi çıkan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, önceki gün katıldıkları bir davette görüntülendi. Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan, oyunculuğu bırakma kararı hakkında konuştu. Atacan, “Az kazanan bırakacaktı setleri. Ben bırakayım bari dedim. Bırakma kararı 30 saniye sürdü” dedi.

Türk televizyonlarında birçok dizide ve filmde rol alan Yağmur Atacan, uzun yıllardır televizyonda iş yapmıyor. Ticarete atılarak kendi şirketini kuran Atacan, ‘Set ortamını ve oyunculuğu özlediniz mi?’ sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

“Ben bıraktım dediğim yani ara verdim. Biraz daha büyük karakterler oynama fırsatı olursa olabilir neden olmasın? Setleri de özlersiniz bu arada özlememek mümkün mü? Herkes el üstünde tutuyor ya sizleri ondan özlenir setler. Ticaret hayatında kimse kimseye acımıyor. Siz her zaman oyunculuk kısmında ağasınız. Şunu söyleyebilirim ki iki işi de başarıyla yapıyorsanız ne güzel. Ama kendi tatilinizi satın almak istiyorsanız oyunculuk yapmamak en mantıklısı. Ama artık değilmiş ben bilmiyorum.”

Pınar Altuğ, Seda Fettahoğlu paylaşımına gelen yoruma isyan etti!