Perkotek Avax Turnike Sistemleri

Yayın tarihi: 9 Eylül 2021 Perşembe 1:37 pm - Güncelleme: 9 Eylül 2021 Perşembe 1:37 pm

Boy turnikesi geçiş sistemleri; Üretim aşamasın da boy turnikesinin temel yapı taşlarını meydan getirecek parçalar elektrostatik boyalı olup mükemmel tasarım ve dayanıklılık esas alınmıştır. Uzunluğu yaklaşık 225 cm olup kaçak geçiş ve güvenlik zaafını sıfıra indirmek amaçlanmıştır. Boy turnikeleri genellikle stadyum ve festival ve konser alanlarının girişlerin de konuşlandırılıp bu bölgelerde ki güvenliği sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Anlık elektrik kesintisinin olduğu durumlar da serbest geçişe olanak sağlar bunun yanın da acil durumlar söz konusu olduğun da serbest geçiş moduyla da güven veren bir sistemdir.

Vip turnike geçiş sistemleri; Bahsetmiş olduğum diğer turnike sistemi çeşitlerine göre metodu ve çalışma mantığı farklı bir turnike sistemidir. Özel bireylerimizin kullanımı açısından hayatını kolaylaştıracak geniş geçiş imkanıyla diğer turnikelerden ayrılan iki yönlü çalışma prensibiyle kullanımı ve kurulumu kolay olan bir sistemdir.

Hijyen turnike geçiş sistemleri; Hijyen turnikesi geçmişte ve günümüz de temizliğin ön planda tutulduğu sağlık ve gıda sektörlerin de ön plana çıkmaktadır. Son yıllar da dünyamızı etkisi altına alan pandemi süreciyle birlikte önemi daha da çok anlaşılmıştır. Çalışma prensibi olarak turnike içersin de dezenfektan doldurma haznesi ve püskürtme uçları bulunmaktadır. Turnikeden geçişi yapacak kimse bu alanla dezenfekte işlemini tamamlamadan turnikeden geçiş yapma işlemini tamamlayamaz. Hijyen turnikesinden geçiş işlemini yapacak kimsenin öncelikle dezenfekte işlemini yapması gerekmektedir.

Kelebek turnike geçiş sistemi; bu sistem de turnike bağımsız olarak tek tarafa dönme işlemi gerçekleştirir genellikle sıra sisteminin baz alındığı mekanlar da kullanıma uygundur yemekhaneler süpermarketler gibi mekanlar da kullanılabilir. 4 adet kelebek koluyla, dairesel dönüş yaparak sıra sistemini tam anlamıyla uygulamaya almaya yardımcı olur.

Turnike sistemleri istenildiği taktirde 3 parti cihazlarla da entegre kullanılabilir. Yüz tanıma cihazı, parmak izi okuyucu, kart okuyucu ve avuç içi damar tanıma cihazları gibi kontrol cihazları ile entegre çalışabilir. Böylece geçiş güvenliği çok daha arttırılmış olur. Örneğin parmak izi okuyucu cihaz kullanılıyorsa sadece daha önceden parmak izi tanımlanmış kişiler turnikeden geçiş yapar. Parmak izi tanımlanmamış kişiler parmaklarını okutsalar bile turnike açılmayacak ve geçişe izin vermeyecektir.

Otopark bariyeri sistemi bağlantıları nelerdir

Otopark bariyeri aynı zamanda hgs, ogs ve plaka tanıma sistemleri entegre edilerek de kullanılabilir. Bu tür sistemler de kişiler online veya offline olarak kullanılabilir. Araçlarını giriş ve çıkışları kontrol edilebilir. Sistemde kayıtlı olan araçların giriş ve çıkışları engellenebilir. Süreli, kontörlü veya kısıtlamalı olarak geçişlerine Otopark bariyeri nin bağlı bulunduğu sistemlerden izinler verilebilir. Otopark bariyeri bağlantıları her bariyere göre değişiklik göstermektedir. Perkotek otopark bariyerleri ise firmanın kendi standartlarına göre bağlantıları da standart olarak yapılmaktadır. Çeşitlerine göre bariyer sistemleri MX, MC, K, MN, DZ, Akordeon, Mantar, Road Blocker bariyer çeşitleri mevcuttur. Bu bariyerler kendi içlerinde çeşitlenirler. Bariyerlerin teleskopik kollu ve çitli kol olarak ayrılmaktadırlar. Bariyerler ikaz ışıkları mevcuttur. Tepe lambalarında karanlıklarda kullanıcıları uyararak bariyerin açık halde olduğunu bildirir.

Otopark bariyeri nerelerde kullanılır?

Otopark bariyeri park, bahçeler, siteler, villalar, hastaneler, polis merkezleri, plazalar, avmler, özel veya kamu kuruluşların otopark kapılarında kullanılan cihazların bağlı olduğu otopark sistemlerine dahil edilmesi ile geçiş izin verilen sistemler Otopark bariyeri cihazlarıdır.

Otopark bariyeri nedir?

Bahçe, park ve özel mülkiyet alanlarında yabancıların girişlerini engellemek amacıyla kullanılan otopark bariyer istemleridir. İstenmeyen araçların kişilere ait alanlarda girmesini veya size ait olan bir yeri başkası tarafından kullanılmasını engellemek için kullanılan bariyerler otopark bariyerleridir.

Sattığı ürünlerin Türkiye distribütörü olan PERKOTEK ile iletişime geçmek için 0850 811 80 00 nolu telefonu arayabilir dilerseniz de perkotek.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: perkotek.com