Vatan Partisi’nin Gençlik Kolları şimdi de Osmanlı Ocaklarıyla kucaklaştı!

Yayın tarihi: 18 Nisan 2019 Perşembe 1:39 pm - Güncelleme: 29 Nisan 2019 Pazartesi 7:29 pm

Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, Öncü Gençlik’in, Osmanlı Ocakları ile vatan savunmasında yan yana geleceğini ve Türk gençliğini birleştireceğini ifade etti. doğu perinçek

Vatan Partisi’nin aldığı son karar tartışmalara neden oldu. Vatan Partisi, AKP’ye ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen Osmanlı Ocakları ile ittifak kararı aldı. doğu perinçek

Atatürk’e hakaretleriyle bilinenen Osmanlı Ocakları, aynı zamanda sık sık Abdülhamid yanlısı olduğunu da vurguluyor.

Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni ve Vatan Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan İlker Yücel, dün akşam Öncü Gençlik’in 25. yıl kutlama etkinliğinde dikkat çeken bir konuşma yaptı. İlker Yücel, Öncü Gençlik’in, Osmanlı Ocakları ile ‘vatan savunmasında yan yana geleceğini ve Türk gençliğini birleştireceğini’ ileri sürdü.

Osmanlı Ocakları resmi sosyal medya hesabından ‘Tüm Vatan Severler birleşiyor. 2. Çanakkale destanını İçin hazırız.’ ifadelerini kullandı.

 

‘ATATÜRK ERDOĞAN’MIŞ’

 

 

OSMANLI OCAKLARI İMAMOĞLU’NU HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Daha önce Ekrem İmamoğlu’nun sandıkları koruyun çağrısına “size sokakları dar ederiz” diyerek tehdit mesajı gönderen Osmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.

Ekrem İmamoğlu’nun söylemediği ifadeleri söylemiş gibi paylaşan Canpolat, “Bu milleti birbirine düşüremeyeceksiniz” dedi. Canpolat’ın paylaşımında Ekrem İmamoğlu fotoğrafı ve şu cümleler bulunuyor:

“Mazbatamı vermezseniz işler çok daha fazla karışır. Eğer akp sesini kesmez ve YSK mazbatamı bir an evvel vermezse avrupalı dostlarımızla birlikte ülkeyi kaosa sürükler ve iç savaş çıkarırız. -Ekrem İmamoğlu”

OSMANLI OCAKLARI GENEL BAŞKANI KADİR CANPOLAT ATATÜRK’E HAKARET ETTİ!

Atatürk'e hakaret iddiası darp ettirdi

Osmanlı Ocakları Kastamonu Şubesi’nin açılışına katılmak üzere Kastamonu’ya gelen Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat; “Ben Atatürk’ü sevmek zorunda mıyım? Babamı sevmek, atamı sevmek, ceddimi sevmek zorunda mıyım? Zorla sevgi olmaz. Sevdirmekle olur. İyi güzel şeylerle sevdirmekle olur. Biz, Osmanlıyı da zorla sevdiremeyiz. Kişi, zaten sevdiğiyle beraberdir. Ama burada herhangi bir şekilde Atatürk’e karşı veya Osmanlı’ya karşı veya hiç kimseyi hedef almaksızın bir açıklamada bulunuyoruz”

OSMANLI OCAKLARI ‘FARK GÖREMEDİ’: ERDOĞAN, ATATÜRK’LE AYNI KADERİ PAYLAŞIYOR

Ocakları Derneği’nin kurucu genel başkanı Kadir Canpolat, Erdoğan’ın Mustafa Kemal Atatürk’le aynı kaderi paylaştığını savundu.

OSMANLI OCAKLARI’NDAN ‘DİNDAR ANAYASA’YA DESTEK GECİKMEDİ: LAİKLİĞİ ALIN GİDİN BU ÜLKEDEN

Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın “Yeni anayasada laiklik olmamalı” demesine Atatürk düşmanı Osmanlı Ocakları’ndan destek geldi. “TBMM başkanı Kahraman onurumuzdur. Halkın diline tercüman olmuştur. İslam ilkesini zorla batılılaştırdınız” sözleriyle destek verdi.

Canpolat ayrıca Twitter hesabından Kahraman’ın açıklamalarına kayıtsız destek verdiği bir dörtlük paylaştı: “Laikliği alın gidin bu ülkeden/ Bu tarlada başka ot bitmez/ Anadolu İSLÂM medeniyetidir/ Putlarınızı kıracak ibrahimler.”