Pereira’dan 30 Ağustos mesajı: Önceki hayatımda kesin Türk’tüm

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2021 Pazartesi 7:45 am - Güncelleme: 30 Ağustos 2021 Pazartesi 7:45 am

Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Altay’ı 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Vitor Pereira, “Büyük bir takım ruhu sergiledik” dedi. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da kutlayan Pereira, “Bence ben önceki hayatımda Türk’tüm. Buna kesinlikle çok inanıyorum. Önceki hayatımda kesin Türk’tüm” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Altay’ı 2-0 mağlup etti ve 3’te 3 yaptı karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan teknik direktör Vitor Pereira, “Çok iyi çalıştılar, hırslı, istekli şekilde oyun oynuyorlar. Daha yolun başındayız ama herkes birlik olmuş durumda. Tecrübeli isimler genç oyunculara destek veriyor” ifadelerini kullandı.

“30 AĞUSTOS ÖNEMLİ BİR GÜN”

Gazeteci Ahmet Selim Kul’un yaptığı paylaşıma göre, basın toplantısında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Vitor Pereira basın toplantısı sona erdikten sonra muhabirlerin yanına giderek, “Bence ben önceki hayatımda Türk’tüm. Buna kesinlikle çok inanıyorum. Önceki hayatımda kesin Türk’tüm” dedi.