Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinden acı haber! Bir asker şehit oldu

Yayın tarihi: 21 Haziran 2024 Cuma 3:16 pm - Güncelleme: 21 Haziran 2024 Cuma 3:16 pm

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir askerin şehit olduğunu duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz’un şehit olduğunu açıkladı.

MSB tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 21 Haziran 2024 tarihinde, arama tarama faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta kahraman silah arkadaşımız Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz şehit olmuştur.

Temas esnasında 3 terörist etkisiz hale getirilmiş, bölgede operasyonlara devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

BAKAN GÜLER’DEN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de şehit Mehmet Ali Horoz için taziye mesajı yayımladı. Güler mesajında, “Kahraman silah arkadaşımız, 21 Haziran 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” ifadelerini kullandı.

İsrail’de nüfusun yüzde 12’sini kapsayan askerlik tasarısı parlamentodan geçti

Kaynak: DHA