Pençe-Kilit Harekatı’ndan bir acı haber daha! Şehit sayısı 12’ye yükseldi

Yayın tarihi: 23 Aralık 2023 Cumartesi 6:58 pm - Güncelleme: 23 Aralık 2023 Cumartesi 9:11 pm

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde teröristler ile çıkan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu açıkladı. Son 24 saatte şehit olan asker sayısı 12’ye yükseldi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada altı askerin şehit olduğunu bir askerin ise yaralandığını açıkladı.

MSB’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.

Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede temas devam etmektedir. Belirlenen hedeflere yönelik ani hava harekâtları da icra edilmektedir. 

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.”

ŞEHİT SAYISI 12’YE YÜKSELDİ

MSB’nin acı haberi sonrası son 24 saatte şehit olan asker sayısı 12’ye yükseldi.

Şehidin son videosu yürek burktu! “Şehit olursam bunu paylaşın”

 

Kaynak: TELE1