Penaltının perde arkası ortaya çıktı! Sahadaki tartışma yedek kulübesine de sıçramış

Yayın tarihi: 14 Şubat 2024 Çarşamba 2:39 pm - Güncelleme: 14 Şubat 2024 Çarşamba 2:39 pm

Real Madrid-Girona maçında Arda Güler’in kazandığı penaltıyı Joselu’nun kullanması tartışma yaratmıştı. Takım arkadaşlarının ısrarına rağmen topu Arda’ya vermeyen Joselu, penaltıdan yararlanamadı. Yeşil sahadaki tartışmanın yedek kulübesine de sıçradığı ortaya çıktı. İspanyol basınına göre, ‘Penaltıyı Arda kullansın’ diyen Carlo Ancelotti’ye oğlu Davide Ancelotti karşı çıktı.

La Liga’da geçtiğimiz hafta  Real Madrid, Girona ile karşılaştı. Madrid’in 4-0 üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmada Milli oyuncu Arda Güler de süre aldı.

90. dakikada rakip ceza sahasında düşürülen Arda Güler, takımına penaltı kazandırdı. Tchouameni ve Camavinga kazanılan penaltıyı Arda Güler’in kullanmasını isterken, topu eline alan Joselu penaltıyı Arda’nın kullanmasına müsaade etmedi.

İspanyol basınından Defensa Central’de yer alan habere göre; yeşil sahadaki tartışma sırasında Carlo Ancelotti devreye girdi ve Carvajal’e Arda’nın penaltıyı kullanması gerektiğini söyledi.

OĞLU MÜDAHALE ETTİ

Bu haber Joselu’ya gönderileceği sırada ise bu kez İtalyan hocanın teknik heyetinde yer alan oğlu Davide Ancelotti yedek kulübesinden çıkarak duruma müdahale etti.

Davide saha içinde gereksiz tartışmaya yol açılmaması adına Carvajal’e penaltıyı Joselu’nun atmasına izin vermesini söyledi.

İspanyol golcü, penaltıyı kaçırırken Joselu’yu ilk teselli eden ise Arda Güler oldu.

Öte yandan haberde, Arda’nın hala taktiksel ve fiziksel düzeyde gelişmeye ihtiyacı olduğu yorumu yapılırken, teknik heyetin genç futbolcunun çalışmalarından memnun olduğu ve takıma ve şehre çok iyi uyum sağladığı ifade edildi.

Arda Güler, Real Madrid, Girona, penaltı, joselu

Kaynak: TELE1