Peker’in “ifşaladığı” Serdar Ekşi kimdir? Erdoğan ile bağlantısı nedir?

Yayın tarihi: 5 Haziran 2021 Cumartesi 6:12 pm - Güncelleme: 5 Haziran 2021 Cumartesi 6:24 pm

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Serdar Ekşi ile yaptığı telefon görüşmesini sosyal medya hesabından paylaştı. Peki kimdir bu Serdar Ekşi?

Cumhuriyet’in aktardığına göre; Yayımladığı videolarla Türkiye gündemine oturan Sedat Peker, youtube hesabından Serdar Ekşi ile olan görüşmesine dair yeni bir video paylaştı. Videoda Sedat Peker ile Erdoğan’ın yeğeninin eşi olan Serdar Ekşi’nin görüşmesi yer alıyor.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni ile evli olan Serdar Ekşi, LazOil Enerji şirketinin sahibi olarak görülüyor.

Sedat Peker’in telefon ifşası Erdoğan’ın yeğenin eşi çıktı

“TIR’LAR İLE GÖNDERİLDİĞİ BASINA YANSIMIŞ”

Peker’in notlarında bahsettiği Serdar Ekşi, ”City Ambulans Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ekşioğlu Türkmendağı’na lojistik destek malzemeleri gönderdi. Yardımlar paketlendikten sonra TIR’lar ile gönderildiği basına yansımış” notunu almıştı.

Peker, paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“YAPTIĞIN HER ŞEYİ BİLİYORUM, GÖRÜŞECEĞİZ”

Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi Serdar Ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye’ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi.

Serdar Ekşi ne demiştim… Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz.